haon-sportoldal

2008.10.22. 19:32

DVSC-Aquaticum-Győr

<p>Csúcsrangadó a női bajnokságban: a győri sztárcsapatot fogadta a Loki szerdán.<BR />Portálunk élőben közvetítette a mérkőzést. <FONT color="#ff0000">&#160;KÉPEK: <DIA width="900" height="700" alt="DVSC-Aquaticum-Győr 2008.10.22."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/DVSC_Aquaticum_Gy__337_r_2008_10_22_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="DVSC-Aquaticum-Győr 2008.10.22." src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A><BR /></DIA></FONT>&#160;<A href="http://video.haon.hu/video/31680/dvsc-gy--r-k--zilabda-m--rk--z--s"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" />&#160;<A href="http://video.haon.hu/video/31681/dvsc-gy--r--bak---botond-nyilatkozata"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" />&#160;<A href="http://video.haon.hu/video/31683/dvsc-gy--r--cs--ki-vikt--ria-v--lem--nye"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" />&#160;<A href="http://video.haon.hu/video/31685/dvsc-gy--r--pastrovics-melinda"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></A></A></A></p>

Bakó Botond:„Elmondhatatlan öröm és boldogság van bennem, most túl sok okosat nem tudok mondani, gratulálok a csapatomnak.”
Konkoly Csaba:„El kell ismerni, ma jobb volt a Debrecen. Sok hibával játszottunk és a végén nem tudtuk saját javunkra fordítani az eredményt.

Percekkel a mérkőzés befejezése után még mindig ünnepli a közönség a lányokat.”

Végeredmény 24:22 Kettős emberhátrányból is eredményes tudott lenni a Loki és így megtörte a Győr 29 meccs óta tartó veretlenségi szériáját.

59 perc 22:21 Reklamálásért emberhátrányba került a Győr melyet a Loki gólra váltott Szabó Vali révén. Viszont most Sinkarenkót küldték le a bírók így 5-5 mezőnyjátékossal folytatódik a meccs.

58 perc 21:21 Az elmúlt két percet emberhátrányban töltötte a Loki még így is döntetlen az állás

55 perc 21:20 A bajnokcsapat gyors egymásutánban bevette Pastrovics hálóját, így ismét nagyon szoros a meccs.

54 perc 21:18 Bár a kettős emberelőnyben megremegtek a kezek, mire 6-6 játékos volt a pályán Szabó Vali betalált. A győriek trénere időt kért.

51 perc 20:18 Újra két góllal vezet a Loki, a közönség úgy tombol, hogy majdnem szétesik a csarnok. A győriek kezdik elveszíteni a fejüket, ismét kettős emberhátrányba kerültek.

49 perc 19:18 Kettős emberelőnyben a Loki Spiridon-t harmadik kiállítása okán kizárták. Sinkarenkó révén vezetünk.

46 perc 18:18 Emberhátrányban a Loki, de ezt talán kihúzza 1-1-el.

43 perc 17:17 A kapusok remekléséről szóltak az elmúlt percek Pastrovics és Pálinger Katalin is remek formában véd.

39 perc 16:16 Az utóbbi percek Crap és Tomori gólpárbajáról szóltak, mindkét átlövő 5-5 gólnál jár.

37 perc 15:14 A második félidő első gólját a Győr dobta, ám Crap és Hornyák találatával fordított a Loki.

34 perc 13:13Továbbra sincs gól csak kőkemény védekezés mindkét oldalon.

32 perc 13:13 A mérkőző felek elrontották a támadásukat, a nagyobbat a Loki hibázta hiszen Crap a büntetőt a kapufára vágta.

A szünetben Fekete György a DVSC korábbi ügyvezetője a meccset értékelvén elmondta: ahogy az várható volt a küzdelem dominál és a Győr a legapróbb hibát is góllal torolja meg.

Félidőben 13:13 A játékrész végére utólérte a Győr a Debrecent és bár a Loki vezette az utolsó támadást kapuralövésig sem jutottak a hazaiak.

28 perc 13:11 Emberhátrányban játszik a Loki, de Crap révén így is eredményesek tudtunk lenni.

26 perc 12:9 Átesett egy kisebb hullámvölgyön a Loki, amiből Uhraková találatával látszik kilábalni. Pastrovics Melinda remekül véd.

23 perc 10:8 Gyors egymásutánban két gólt is kapott a Debrecen, aminek az lett a következménye, hogy Bakó Botond időt kért.

21 perc 9:6 Az utóbbi percekben a védelmeké volt a főszerep kemények küzdöttek a csapatok saját kapujuk előtt.

19 perc 9:5 Emberelőnyben harcolt ki büntetőt ki büntetőt Szabó Vali, a hétméterest Sinkarenko értékesítette. A négy gólos hátrány tudatában a győri edző időt kért.

16 perc 8:5Szabó Vali remekül dolgozta ki magának a helyzetet és biztos kézzel értékesítette a ziccert. Így három az előnye a Lokinak.

14 perc 6:5 Nagyszerűen védekezik továbbra is a Debrecen, hiszen egy gólnál közelebb még nem tudtak kerülni a győriek.

11 perc 4:3 Viszonylag olcsón megúszta a Loki a kettős emberhátrányt, hiszen csak Görbicz lőtt gólt azt is hétméteresből.

8 perc 4:2 Gondban a Loki hiszen kettős emberhátrányban kell játszania. A bírók döntései felháborítják a szurkolókat.

6 perc 3:1 Csáki góljával már hárommal ment a Loki és a Győrnek 5 és fél percre volt szüksége, hogy megszerezze első gólját.

4 perc 2:0 Remekül védekezik Loki és Stuparicová indításból szerzett góljával növelte előnyét.

2 perc 1:0 Crap hetesből szerzett góljával vezet a Loki.

Rangadóhoz méltóan kezdődött a találkozó. Az első támadást a Loki vezette, ám Crap lövését Pálinger hárította.

Megérkezett a győri szurkolótábor is és teljesen megtöltötték a számukra fentartott helyet. Síppal dobbal nádi hegedűvel érkeztek úgyhogy garantált a fantasztikus hangulat a stadionban.

Szinte túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a csillárról is szurkolók lógnak a Hódosban, de egyre többen vannak akik már nem férnek be a stadionban...

Negyed órával a meccs előtt minden hely és lépcsőhely foglalt a Hódosban. Mindössze a vendégszektorban vannak még üres helyek. Már mind a két csapat a bemelegítést végzi.

A debreceni szurkolók sportszerűen tapssal fogadták a melegítésre érkező győri alakulatot is.

Több mint félórával a mérkőzés kezdete előtt majdnem megtelt a Hódos, sőt a pénztáraknál még kígyóznak a sorok.

A felnőtt bajnoki előtt játszották az ifjúsági összecsapást ahol a győriek 30-23-ra győzték le a DVSC-t, bízunk benne, hogy a főmérkőzésen fordított eredmény születik.

Jó hír a Loki háza tájáról, hogy a betegséggel küszködő játékosok közül Daniela Crap és Uhraková is vállalni tudja a játékot.

 

 

  •  

     

     

    A DVSC-AQUATICUM ÖSSZEÁLLÍTÁSA:

     

      Bognár Barbara      Szrnka Hortenzia

     

      Csáki Viktória       Tetjana Sinkarenko

     

      Dagmar Stuparicová  Szabó Vali

     

     Pastrovics Melinda   Hornyák Dóra

     

      Kazai Anita                Kiss Éva

     

      Kovács Adrienn       Lucia Uhraková

        

      Soós Viktória        Daniela Crap

     

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!