haon-sportoldal

2010.09.26. 19:15

Megye II-es eredmények

<p>Tekintse meg portálunkon, hogyan szerepelt a mai napon pályára lépő három Északi csoportban szereplő megye II-es gárda.</p>

Mikepércs–Fülöp 4–2 (1–1)

100 néző, vezette: Áncsán Gy. (Percze Zs. L., Pál G.).
Mikepércs: Rácsai J. – Szabó B., Lakatos A., Gellért E., Józsa R. (Csigi Zs.), Szabó G., Nagy S. (Virág R.), Kelemen T., Rácz N., Pocsaji G., Kassai G. (Cseh T.). Edző: Bodnár Balázs.
Fülöp: Popovics J. – Guba L., Horváth J., Katona S., Szabó A., Csík R., Ratku T. (Jenei R.), Nyíri T. (Borbély T.), Varga J., Solti L., Orosz A. Edző: Bányai Imre. Gól: Szabó B. (3), Gellért E., illetve Szabó A., Solti L. Jók: Kelemen T., Rácz N., Gellért E., Szabó G., a mezőny legjobbja Szabó Balázs, illetve Popovics J., Szabó A., Solti L. Ifi: 1-2.

Bodnár Balázs: – Ismét bebizonyosodott, hogy nagy küzdők vagyunk. Kétszer is vert helyzetből fordítottuk meg a mérkőzés és remélem, hogy a csapat ezt az arcát mutatja a további fordulókban is. Gratulálok az egész csapatnak.
Bányai Imre: – Egy nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl. A kapuba sajnos mezőnyjátékossal kellett kezdjünk, de így is kétszer vezettünk és esélyünk volt arra, hogy elhozzuk a 3 pontot Mikepércsről. Sajnos 2:1-nél egyéni hibákból 2 perc alatt kaptunk 2 gólt és így el is úszott a mérkőzés.  Szeretnék gratulálni az ifi csapatomnak a győzeleméhez és a korrekt játékvezetéshez.

Hajdúdorog–Nyíracsád 1–1 (0–0)

150 néző, vezette: Kövér T. (Berecz A., Kovács I.).
Hajdúdorog: Nagy Cs. – Simicsku R., Szojka I., Szűcs R., Oláh Zs., Anga A., Simicskó Gy., Juhász B., Fodor Zs., Pogácsás P. (Pajkos I.), Szabó Z. (Simicsku I.). Edző: Pesel János.
Nyíracsád: Papp T. – Maczó Cs., Tóth I., Rózsa B. (Bodnár A.), Ternován J., Balogh T., Tóth Á., Árvai Sz., Orbán L., Fábián N. J., Dobrai G. (Berki Zs.). Edző: Patalenszki József. Gól: Szabó Z., illetve Fábián N. J. Jók: mindenki (a mezőny legjobbja Simicsku Róbert), illetve mindenki. Ifi: 7-2.

Pesel János: – Küzdelmes, helyenként színvonalas játék. A csapatok egymás ellen és a pálya talajával is meg kellett, hogy küzdjenek. Igazságos eredmény, mellyel mindkét csapat elégedett lehet. Gratulálunk Pogácsás Petinek a felnőtt csapatban való debütálásához és készülünk a jövő hétre, melyet a szezon mérkőzésének tartok.
Patalenszki József: – A helyzetek alapján Már az első félidőben is meg nyerhettük volna a meccset, a végén örülhettünk a döntetlennek. Szeretném, ha minden mérkőzésen ilyen korrekt játékvezetés lenne.

Görbeháza–Nyírábrány 2–2 (0–1)

50 néző, vezette: Nagy T. M. (Nagy L., Pallai Zs.).
Görbeháza: Barkó S. – Siket Gy., Medve Gy., Reszegi S., Ronkovics T., Képes T. (Szabó T.), Répási Sz., Tatár N. (Csőke R.), Nagy Cs., Benke I. (Varga B.), Hajdú R. Edző: Szolnoki Attila.
Nyírábrány: Rácz L. – Debreczeni K. (Gáll F.), Tanka J., Fülöp Gy., Küzmös A., Furó Zs., Küzmös Gy., Rátonyi Zs., Lőrincz J., Fenyvesi P. (Zsíros N.), Vásárhelyi J. Edző: Tóth Csaba. Gól: Medve Gy., Hajdú R., illetve Küzmös Gy., Zsíros N. Jók: mindenki, illetve mindenki. Ifi: 3-2

Szolnoki Attila: – Nagyon rossz talajú pályán egy nagyon jó csapat ellen játszottunk. Mindkét csapat győzelemre játszott, igazi küzdelmes, helyenként kemény játék volt, de úgy érzem, igazságos döntetlen született. Játékosaimnak csak megköszönni tudom ezt a remek eredményt. Ifjúsági csapatom a héten meglepetéssel készült a mérkőzésre, a sérült csapatkapitányuknak egy felejthetetlen győzelmet szerettek volna szerezni, ami sikerült. Ez egy szép ajándék, mielőbbi gyógyulást kívánunk Bessenyő Péternek. Valamint köszönöm a játékvezetőknek a ténykedést, hiszen nem volt könnyű feladatuk.
Tóth Csaba: – Nagyon mély talajú pályán valójában a pálya volt az igazi ellenfél, ezért nem tudtuk saját játékunkat játszani. Ha a nagy helyzeteink egy részét értékesítjük, simán megvan a meccs.

- HBN -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!