haon-sportoldal

2011.10.30. 18:20

Forma-1 - Vettel nem kapcsolt vissza

Forma–1 - Sebastian Vettel továbbra is megállíthatatlan: a németek immár kétszeres világbajnoka ismét győzelmet aratott, ezúttal az első alkalommal megrendezett Indiai Nagydíjon diadalmaskodott.

Forma–1 - Sebastian Vettel továbbra is megállíthatatlan: a németek immár kétszeres világbajnoka ismét győzelmet aratott, ezúttal az első alkalommal megrendezett Indiai Nagydíjon diadalmaskodott. Vettel az első rajtkockából indult, a futamon mindvégig vezetett, ráadásul a leggyorsabb kör is az ő nevéhez fűződik. A második helyen Jenson Button végzett, míg a dobogó harmadik fokára Fernando Alonso állhatott fel.A vadonatúj indiai pályán viszonylag kevés izgalmat tartogatott a verseny, a rajt után láthatott némi kavarodást a közönség. A későbbiekben Felipe Massa és Lewis Hamilton csatája, majd ütközése köthette le a publikumot – a karambolért Massa áthajtásos büntetést kapott. A Ferrari braziljának nemsokára azért kellett feladnia a futamot, mivel túl agresszíven vette célba a kerékvetőket, és eltört a bal első felfüggesztése. A szombati időmérőn ugyanígy szenvedett balesetet, csak akkor a jobb első felfüggesztése bánta...

A soron következő, Abu-Dhabi Nagydíjat november 13-án rendezik meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!