haon-sportoldal

2011.12.09. 20:54

Hárman küzdhetnek az aranyért Szombathelyen

<span style="font-family: Times New Roman,serif;"></span>Sűrű a mezőny a Szombathelyen zajló 88. felnőtt országos ökölvívó bajnokságon, ám megyénk öklözői öt érmet már biztosan zsebben tudhatnak.

Sűrű a mezőny a Szombathelyen zajló 88. felnőtt országos ökölvívó bajnokságon, ám megyénk öklözői öt érmet már biztosan zsebben tudhatnak. A DVSC bunyósai közül Török János (60kg), Vajda Gyula (64kg) és Török Ferenc (81kg) a legjobb nyolc között búcsúzott a küzdelmektől. Az ifjú Török János kiesése kellemetlen meglepetés, a hajdúsámsoni Varga Miklós távollétében őt tartották a könnyűsúly egyik esélyesének.Kalucza Norbert (56kg), Nagy Péter (81kg), Deél Szabolcs (91kg) és Bernáth István (+91kg) magabiztosan jutott a legjobb négy közé, míg a hajdúsámsoni Ungvári István (49kg) a sorsolásnak köszönhetően már biztos dobogósként kezdte a versenyt. Nem elégedett meg ennyivel, az elődöntőben iskolabunyót mutatott be Farkas István (Halasi Bokszklub) ellen, 26:5-re nyerte az összecsapást.

A debreceni Kalucza Norbertnek nem jött össze a finálé, 12:11 arányban alulmaradt az egri Könyű Róberttel szemben. Deél István vezetőedző nem értett egyet a bírák döntésével, de vitatta az elődöntőt az MTK-s Kulacsik ellen 17:15-re elvesztő Deél Szabolcs vereségét is.

Azért két döntőben érdekeltek lesznek a DVSC öklözői, a fiatal Nagy Péter óriási küzdelemben verte a győri Szabó Lászlót, Bernáth István viszont pofonok nélkül lépett tovább az elődöntőből, riválisa, a szombathelyi Hrabovszki sérülésre hivatkozva nem állt ki ellene.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!