haon-sportoldal

2012.01.01. 15:40

A közönségkedvenceket a döntőben állították meg Debrecenben

Kispályás labdarúgás - Kiélezett csatát vívott egymással a Füredi Söröző és a Viktor Security csapata a tizenegyedik alakalommal megrendezett Real Team Kupa döntőjében. Az erőviszonyokat figyelembe véve nem volt meglepetés, hogy ez a két gárda harcolt a tornaelsőségért.

Kispályás labdarúgás - Kiélezett csatát vívott egymással a Füredi Söröző és a Viktor Security csapata a tizenegyedik alakalommal megrendezett Real Team Kupa döntőjében. Az erőviszonyokat figyelembe véve nem volt meglepetés, hogy ez a két gárda harcolt a tornaelsőségért.A négynapos viadalt – magyar szinten – igazi sztárparádét hozott, hiszen Dzsudzsák Balázs mellett Torghelle Sándor, Lázok János, Németh Norbert valamint a DVSC ifjú titánjai, Bódi Ádám, Korhut Mihály, Rezes László és Ferenczi János is pályára lépett.

Összeszokott gárda

– A tavalyi Real Teamen egy játékos kivétellel ugyanez volt a keretünk, idén Varga Józsi helyett Szécsi Márk került be a csapatba. Ezt a társaságot ifj. Szima Gábor és Szilágyi László válogatta össze; szinte mindenki Loki-nevelés, így érthető az összeszokottság – magyarázta a Fürdei Söröző remek szereplését Ferenczi.

Idén az eddigieknél is többen látogattak ki a Hódosba, így remek hangulatban zajlottak az összecsapások. Szinte hazai pályán érezhették magukat a „Füredi fiúk”; majdnem az egész csarnok nekik szurkolt. – Nagyon jó érzés volt, hogy már az első meccsünkön tömött lelátó fogadott minket. Ez az egész torna során így volt és mivel egy fedett csarnokba ennyi ember nagyon jó hangulatot tud teremteni, ezért öröm volt itt játszani – nyilatkozta a Loki fiatal középpályása.

Álomdöntő

Ám a döntőben a szurkolók bíztatása már kevésnek bizonyult és a „hazai pálya” sem segített. Szoros mérkőzésen ugyan, de 4–3-ra elvérzett a debreceni alakulat a Dzsudzsák Balázst is a soraiban tudó szolnoki Viktor Security ellen.

– Szerintem előzetesen sokan erre a döntőre számítottak. Egy nagyon hangulatos és szoros meccset játszottunk, nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki, de sajnos csak három gólt tudtunk rúgni. Ha a rengeteg kimaradt helyzetünknek csak a felét értékesítjük, akkor gólokkal nyertük volna a finálét, de ismerjük a mondást: a sportban nincs ha! – zárta a beszélgetést a tornán hat gólig jutó Ferenczi János.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!