haon-sportoldal

2012.02.25. 10:32

A megyei felnőtt férfi röplabda bajnokságban fokozódnak az izgalmak

Röplabda - Mint az várható volt a játékoskeretekben bekövetkező minőségi fejlődés az egész bajnokság színvonalat megemelte. Sok izgalmas összecsapást láthattak az érdeklődők és szinte minden megszerzett pontnak nagy az értéke.

Röplabda - Mint az várható volt a játékoskeretekben bekövetkező minőségi fejlődés az egész bajnokság színvonalat megemelte. Sok izgalmas összecsapást láthattak az érdeklődők és szinte minden megszerzett pontnak nagy az értéke.A tabella élén  a Vegyipari és a HTE-DE-GYFK áll. Egymással már mindkét mérkőzésüket lejátszották, mindkétszer a hazai csapat győzött 3:1 arányban.

Ha hátralévő mérkőzéseiket játszmaveszteség nélkül nyernék – ami a papírforma szerint könnyen elképzelhető – akkor azonos összesített játszmaaránnyal zárnának, ezért az összesített pontarány döntene a bajnoki cím sorsáról. Mivel ezt az érintettek természetesen tudják, ezért az elmúlt néhány fordulóban és valószínűleg az ezután következőkben is minél nagyobb arányban igyekeztek és igyekeznek soros riválisaikat legyőzni.

 A bronzért küzdenek

A bronzéremért is nagy a küzdelem. Három csapat áll jelenleg azonos pontszámmal a 3-5. helyen. A Hajdúnánás - Tűzoltóság mérkőzés eredménye ebben a kérdésben döntő lehet, de a Balmaz-team is reménykedhet még. Talán a Tűzoltóság sorsolása könnyebb vetélytársainál, hiszen a táblázat utolsó részében elhelyezkedő Derecskével és az Eötvös DSE-vel játszanak ezután.

A dobogó harmadik fokáért vívott versengést befolyásolhatják még ugyanezek a csapatok, hiszen nemrég a jelenleg hatodik helyen álló Derecske legyőzte a Balmazújvárost, az Eötvös DSE pedig Nagykállóban egy nemzetközi tornán kovácsolódott az elmúlt hétvégén.

 A nőknél már befejeződött

A nőknél már befejeződött az idei bajnokság, az Eötvös DSE játszmaveszteség nélkül győzött, megelőzve a Balmazújvárost és a hajdúszoboszlói Dominó DSE együttesét.

A bajnokság eredményei, fényképei a hátralévő mérkőzések időpontjai, helyszínei és több más - a megyei röplabdaélettel összefüggő - információ a Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség http://hajduvolley.fw.hu című honlapján található.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!