haon-sportoldal

2012.02.25. 17:14

A tavasz első tétmérkőzésén idegenben nyert a Loki a Kaposvár ellen

Labdarúgás - Megőrizte veretlenségét a DVSC-Teva labdarúgó csapata a Kaposvári Rákóczi otthonában szombaton megtartott Magyar Kupa labdarúgó mérkőzésen. A mintegy 700 néző előtt játszott meccs igazi idény eleji mérkőzés volt.

Labdarúgás - Megőrizte veretlenségét a DVSC-Teva labdarúgó csapata a Kaposvári Rákóczi otthonában szombaton megtartott Magyar Kupa labdarúgó mérkőzésen. A mintegy 700 néző előtt játszott meccs igazi idény eleji mérkőzés volt.Összességében mindkét csapat sok hibával játszott, és olykor kemény játék is folyt a pályán.

Az első tíz perc a csapatok puhatolózásával telt el. Leginkább mezőnyjáték folyt, a kapuk nem forogtak veszélyben. Előbb a Loki talált magára és félidő középső részében sorra vezette támadásit, amelyekben nem volt túl sok  átütő erő. Leszámítva Bouadla szabadrúgása után a hazaiak kapuja előtt kialakult kavarodást, amikor Szakály pöckölte kapura a labdát és a hazaiak hálóőre csak a gólvonalon tudta összeszedni a labdát.

Ezt követően visszaesett a Loki játéka, a hazaiak többet birtokolták a labdát és néhány veszélyes támadásra is futotta erejükből. Ezek közül egyszer Novakovic bravúrral védett, másodjára - érthetetlen módon - Farkas 5 méterről nem a kapu felé, hanem a tőle néhány méterre, a kaputól távolabb tartózkodó játékostársa felé rúgta a labdát. A félidő legvégére ismét javult a Loki játéka, kiegyenlített mezőnyjáték folyt a pályán. Összességében küzdős, hajtós volt az első félidő.

A szünet után lassult az iram, leginkább a két tizenhatos között folyt, vagy inkább folydogált a játék. Változatosságot az apróbb szabálytalanságok jelentettek. A félidő közepén ismét a Loki talált magára és ha gólt nem is ért el akkor, támadásai veszélyesebbek voltak. A 80. percben érett góllá a labdát immár jóval többet birtokló Debrecen játéka. Nagy elfutott az oldalvonal mentén a jobbszélen, a beadása átszállt két kaposvári védő feje fölött, majd Coulibaly öt méterről a kapuba rúgta a labdát. Innentől kezdve a kaposváriak mindent egy lapra feltéve igyekeztek támadni az egyenlítésért, ám ez leginkább a szabálytalanságaik számában és súlyosságában nyilvánult meg. A meccs vége előtt öt perccel kiállították Graszlt, aki a hazaiak tizenhatosa sarkán buktatta Rezest.

A mérkőzés lefújásáig ismét lassú, passzolgató játék folyt.

Magyar Kupa negyeddöntő, 1. mérkőzés

Kaposvári Rákóczi FCDVSC-Teva 0-1 (0-0)

Kaposvár, 800 néző. Vezette: Németh Á. (Vámos, Farkas B.)

Kaposvár: Hajdúch - Farkas P. (Haruna 50.), Zsók, Graszl, Jánvári - Horváth T., Hegedűs - Katona, Safaric (Kovács 82.), Balázs B. – Grumics (Bebeto 70.)

DVSC: Novakovics - Nagy Z., Simac, Mészáros, Korhut -  Szakály, Varga J., Bouadla, Yannick (Rezes 62.) - Kulcsár (Farkas 62.), Coulibaly (Nikolic 83.)

Gól: Coulibaly (81.)

Sárga lap: Grumics (29.), Varga J. (38.), Graszl (62.), Simac (67.)

Kiállítva: Graszl (86.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!