haon-sportoldal

2012.02.19. 15:14

Az utolsó előtti a Mezei-Vill vendége

Futsal - Helyreteheti a DEAC Armada elleni fiaskót az MVFC Berettyóújfalu hétfőn; este fél nyolckor hazai pályán, a Pálfi István Rendezvénycsarnokban szerepel a bihari együttes, vendége pedig a MAFC BME Docler Akadémia lesz.

Futsal - Helyreteheti a DEAC Armada elleni fiaskót az MVFC Berettyóújfalu hétfőn; este fél nyolckor hazai pályán, a Pálfi István Rendezvénycsarnokban szerepel a bihari együttes, vendége pedig a MAFC BME Docler Akadémia lesz.Az előző, tizenhatodik fordulóban a cívisvárosi Hódos Imre-sportcsarnokban lépett pályára a Mezei-Vill, ahol izgalmas mérkőzésen végül 5–4-re kikapott a házigazda Armadától – noha a félidőben még az újfaluiaknál volt az előny, 2–0-ra vezettek. Akkor a második játékrészben a hazaiak játéka sokat javult, míg az MVFC-é visszaesett.

A vereség után az elmúlt napokban gőzerővel dolgozott Turzó József vezetőedző legénysége. Hétfőn várhatóan némiképp könnyebb dolguk lesz a bihariaknak, egyrészt azért, mert hazai pályán játszanak, másrészt mert könnyebb ellenfélnek ígérkező csapattal néznek szembe. Az a fővárosi MAFC BME Docler Akadémia érkezik Berettyóújfaluba, amely csupán tizenegyedik – utolsó előtti – a tabellán, s mindössze három győzelmet könyvelhet el eddig az alapszakaszban. Ugyanakkor figyelemreméltó, hogy az előző körben – igaz, hazai környezetben – a Colorspectrum Aramisszal 1–1-es döntetlent ért el a gárda.

Mindezzel együtt is a hétfői összecsapás jó lehetőséget kínál az MVFC-nek, hogy feledtesse szurkolóival múlt heti vereségét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!