haon-sportoldal

2012.02.11. 16:01

Dominált a Loki, de nem sikerült győzni az FC Vaslui ellen

Labdarúgás - A román bajnokság tavalyi harmadik helyezettjével csapott össze szombat délután a DVSC-TEVA Belekben, az FC Vasluival a Novakovics – Bernáth, Máté, Mészáros, Korhut – Bódi, Varga, Bouadla, Yannick – Nikolics, Coulibaly összeállítású debreceni tizenegy lépett pályára.

Labdarúgás - A román bajnokság tavalyi harmadik helyezettjével csapott össze szombat délután a DVSC-TEVA Belekben, az FC Vasluival a Novakovics – Bernáth, Máté, Mészáros, Korhut – Bódi, Varga, Bouadla, Yannick – Nikolics, Coulibaly összeállítású debreceni tizenegy lépett pályára.Debreceni fölény jellemezte a meccs első félóráját, ennek megfelelően a Loki került előnybe a 25. percben. Bódi Ádám – aki korábban is „elkövetett” egy veszélyes szabadrúgást – ezúttal a bal oldalról ívelt be és a labda egy román védőt érintve a bal sarokba hullott.

Az ellenfél válasza a 38. percben érkezett meg, egy kapu előtti kavarodás nyomán. Sőt, pár perc múlva egy kísértetiesen hasonló szituáció után ismét betalált a Vaslui, ezzel már 2-1 volt oda.

Többet birtokolták a labdát

A második félidő 15. percében kettőt cserélt Kondás Elemér, Bernáthot Nikolov, Bódit pedig Lucas váltotta. A találkozó ezen szakaszában nem forogtak veszélyben a kapuk, a mezőnyjáték dominált, bár egy ízben Nikolics lőtt kevéssel mellé.

A félidő derekán szögletből veszélyeztetett a Loki, Máté közeli lövését védte a kapus, majd egy perccel a vége előtt ismét középhátvéd szerezhetett volna gólt fejesből.

A folytatásban már nem változott a végeredmény, az FC Vaslui 2-1-re legyőzte a labdát többet birtokló Debrecent.

DVSC-Teva – Vaslui 1-2 (1-2)

Belek.

DVSC: Novakovics – Bernáth (Nikolov 60.), Mészáros, Máté, Korhut – Bódi (Lucas 60.), Varga J., Bouadla (Salami 80.), Yannick – Nikolic, Coulibaly

Gól: Bódi (25.) illetve Temwanjera (34.), Buhaescu (37.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!