haon-sportoldal

2012.03.25. 23:38

Mozgalmas hétvége az Eötvös DSE-nél

<span style="font-size: medium;">2012. március 24-én rendezték meg Debrecen romániai testvérvárosában a Ghibu Kupa nemzetközi röplabdatornát, melyre az Eötvös DSE két ifjúsági csapatot nevezett.

2012. március 24-én rendezték meg Debrecen romániai testvérvárosában a Ghibu Kupa nemzetközi röplabdatornát, melyre az Eötvös DSE két ifjúsági csapatot nevezett.Mindkét gárda dicséretesen játszott, az „A” együttes a dobogón előtte végzőket megszorongatta, végül bronzéremmel és kupával tért haza. A „B” együttes is harcolt, ők a negyedik helyen végeztek. A versenyt a lengyel Gorlice nyerte a házigazdák előtt. A bronzérmet szerzett csapat: Bacsó Bettina, Bardócz Brigitta, Czibere Krisztina, Fehér Anna, Fehér Zsófia, Szabó Csenge, Zolnai Vanda. Edző: Szombathy András

Másnap, 2012. március 25-én az egyesület részt vett a II. Rotary Futófesztivál részeként a Debreceni Egyetem alapításának 100. évfordulója alkalmából rendezett centenáriumi futáson. A futóünnepen a szülők, diákok, pedagógusok, játékosok, szimpatizánsok alkotta közösség 235 résztvevővel a második helyet szerezte meg az 1912 méteres futás csapatversenyében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!