haon-sportoldal

2012.03.18. 14:39

Szoros csatában maradtak alul

Ökölvívás - Nem hiába tartott Szabó Sándor klubelnök a vajdasági mérkőzéstől, a szabadkai Szpartak kemény bunyósokkal várta a hajdúsági alakulatot.

Ökölvívás - Nem hiába tartott Szabó Sándor klubelnök a vajdasági mérkőzéstől, a szabadkai Szpartak kemény bunyósokkal várta a hajdúsági alakulatot. Döntetlent hozott az első csata, Kalucza Norbert (56kg) egy pontot gyűjtött be a hazaiak dzsókere, Bacic ellen. A fiatal Hinger Gábor (60kg) magabiztosan győzte le Sulimanit, kérdés, a bírák milyen mérkőzést néztek, mert a szerb fiúnak adták a győzelmet. A DVSC légiósai bizonyították, érdemes volt szerződtetni őket, Görbics Gábor (64kg) a harmadik, a cívisek dzsókere, az Európa-bajnok Bacskai Balázs (69kg) a második menetben rendezte le a riválisát. Nagy csatában maradt alul a jól küzdő Török Ferenc (75kg), míg Nagy Pétertől (81kg) – Hingerhez hasonlóan – győztes meccset vettek el az ítészek. A magyar bajnok rendesen megruházta Uveric-et, a bírák szerint azonban csak döntetlent érdemelt. Az utolsó találkozó előtt egy ponttal „vittek” a debreceniek, Deél Szabolcsra (91kg) várt a feladat, hogy megőrizze az előnyt, ám a szerbek Eb-, vb-indulója, Radonjic hozta a mérkőzést, így a házigazdák egypontos, 8:7-es győzelmet arattak az idénynyitón.

 

- Keserű a szám íze, Hinger Gabi és Nagy Peti is győzött, kár, hogy a bírák, nem így látták. Ha az a két meccs a mienk, megvan a győzelem, s a szabadkaiak sem szólhattak volna egy szót sem. Készülünk tovább, a két tavaszi hazai meccsünket, a Temesvár és a Révkomárom ellenit hozni szeretnénk – nyilatkozta Deél István vezetőedző.

 

 

Eredmények mérkőzésről mérkőzésre

 

56kg: Kalucza Norbert – Vanja Bacic* 1:1

60kg: Hinger Gábor – Daut Sulimani 0:2

64kg: Görbics Gábor – Faruk Ajvazi 2:0

69kg: Bacskai Balázs* – Denis Mametovic 3:0

75kg: Török Ferenc – Marko Bazovic 0:2

81kg: Nagy Péter – Nemanja Uveric 1:1

91kg: Deél Szabolcs – Marko Radonjic 0:2

 

Szpartak Szabadka-DVSC 8:7

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!