haon-sportoldal

2012.03.31. 10:35

Török győzelemmel hangolt a Pokolra

A thai-boksz magyar bajnok, K-1 Magyar Nagydíj-induló Török Imre értékes győzelmet szerzett a Kiskunfélegyházán megrendezett nemzetközi küzdősportgálán.

A thai-boksz magyar bajnok, K-1 Magyar Nagydíj-induló Török Imre értékes győzelmet szerzett a Kiskunfélegyházán megrendezett nemzetközi küzdősportgálán. A ringek környékén Kommandós néven ismert debreceni fighter a Bács megyeiek nagy verekedőjét, a tőle 15 kilóval nehezebb Szuhányi Gyulát verte pontozással K-1 szabályrendszerben. Török Imrét nem különösebben zavarta, hogy a teltházas csarnok egy emberként biztatta Szuhányit, a korábban a Hortobágy kommandó, jelenleg a TEK kötelékébe tartozó kemény öklű zsaru szembenézett már húzósabb szituációkkal is.

 

- A külföldi gálák megedzettek, ki tudom zárni a külvilágot, csak a küzdelemre koncentrálok – kezdte Török Imre. –Tudtam, hogy Szuhányinak a lerohanás a stílusa, sok K.O.-t ért el. A kemény kezdésre feltartó rúgásokkal készültem, nem mentem bele a hirigelésbe, hideg fejjel oldottam meg a feladatot. Eredményes volt a taktikám, pontos, fegyelmezett voltam, sikerült távol tartanom őt. Többször megelőztem, vívóstílussal arattam egyhangú pontozásos győzelmet.

 

Török Imrére április 7-én is kemény bunyó vár, a debreceni Hódos Imre sportcsarnokban megrendezésre kerülő Warriors in Hell 2 elnevezésű gálán lép ketrecbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!