haon-sportoldal

2012.04.15. 13:38

A döntőbe jutott a Mezei-Vill

Bejutott a futsal Magyar Kupa fináléjába az MVFC, miután magabiztosan, 14-1-es arányban legyőzte a Veszprémet. A másik elődöntőn a Rába ETO az Újszegedi TC ellen mérkőzött, 2-2-es félidő után 7-4-re győztek a címvédő győriek.

Bejutott a futsal Magyar Kupa fináléjába az MVFC, miután magabiztosan, 14-1-es arányban legyőzte a Veszprémet. A másik elődöntőn a Rába ETO az Újszegedi TC ellen mérkőzött, 2-2-es félidő után 7-4-re győztek a címvédő győriek. Tehát akárcsak tavaly, az idei évben is a Berettyóújfalu mérkőzik meg a Győrrel a Final Four döntőjében, melyet április 15-én, vasárnap 20.15-től rendeznek Veszprémben.

 

Mezei-Vill FC Berettyóújfalu –1. FC Veszprém 14-1 (5-0)

Férfi futsal Magyar Kupa elődöntő, 2012. április 14, 18:00 Veszprém Aréna, Veszprém

Játékvezetők: Farkas Balázs, Solymosi András, Rózsa József

MVFC: Pallai Gábor- Da Silva Mendes Leonardo, Gál István, Melo José Michel, Szécsi Barna

Cserék: Trencsényi János, Nagy Tamás, Lovas Norbert, Tihanyi Csaba, Rábl János, Szabó Péter, Kolompár Zsolt

Edző: Turzó József

Veszprém: Kasza Viktor- Bényi Kálmán, Pálfi Róbert, Finta Péter, Weisz Zoltán

Cserék: Sárdi Máté, Hazuga Soma, Véber Balázs, Tar Tamás, Korcsmár István, Vingelman Tamás, Csejtei János

Edző: Németh Gábor

Gólszerzők: 2. perc Leo Mendes, 4. perc Nagy T., 10. perc Rábl J., 20. perc Nagy T., 20. perc Michelzinho, 22. perc Pálfi R., 24. perc Trencsényi J., 25. perc Lovas N., 26. perc Leo Mendes, 28. perc Pálfi R. (öngól), 31. perc Nagy T., 32. perc Véber B. (öngól), 34. perc Lovas N., 36. perc Michelzinho, 38. perc Szabó Péter

Sárga lap: 24. perc Finta Péter

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!