haon-sportoldal

2012.05.05. 21:08

Megye I-es eredmények

<div id="divBdy"> <div> <div> <div></div> <div>Tekintse meg portálunkon hogyan alakultak a szombaton rendezett megye I-es mérkőzések eredményei.

Tekintse meg portálunkon hogyan alakultak a szombaton rendezett megye I-es mérkőzések eredményei.

Sárrétudvari–Berettyóújfalu 1–0 (1–0)

300 néző, vezette: Nazsa T. (Butt S., Hornyik M.).

Sárrétudvari: Kiss B. – Katona I., Nagy T., Földesi N., Balogh R., Bende L. (Berde T.), Füleki B., Erős L., Horváth I. (Mező A.), Fegyverneki M. (Bodó L.), Dávid T. (Erős L.). Edző: Gulyás Gyula.

Berettyóújfalu: László G. – Szabó L., Nagy Z., Hajdu M., Ékes G., Balogh T., Jancsó A., Kiss R., Garabuczi B. (Lovász D.), Szabó G., Sándor Sz. Edző: Vékony Sándor. Gól: Bende L. Jók: mindenki, a mezőny legjobbja Kiss B., illetve mindenki. Ifi: 1–7.

Gulyás Gyula: – Küzdelmes mérkőzésen, a hozzáállással és akarattal nem volt semmi probléma, a játékunk még mindig nem az igazi, de a győzelemhez mindenképpen gratulálok a csapat valamennyi játékosának. Fontos és értékes három pontot szereztünk, hajrá Udvari.

Vékony Sándor: – A futball néha igazságtalan játék, a mérkőzést végig kontrolláltuk, irányítottuk. viszont a játékban több ziccerünket elhibáztuk. Az ellenfél helyzet nélkül, momentum nélkül talált egy gólt, amivel sikerült megnyernie a mérkőzést. A vereség ellenére gratulálok játékosaimnak, a mai teljesítményükhöz.

 

Polgár–Biharkeresztes 8–1 (2–1)

100 néző, vezette: Ifj. Szilágyi S. (Buczkó B., Mező S.).

Polgár: Németh K. (Kolcsár Sz.) – Nagy L., Antal J., Pásztor Cs., Bene L., Dobó V., Czimer J., Kurucz G. (Reszegi L.), Csorba T., Polonkai L., Bodnár D. Edző: Hágen Zsolt.

Biharkeresztes: Kiss G. – Kiss T., Balogh D., Hodosán T., Jókai T., Czidor R., Bordás J., Kovács L., Okos T., Mohácsi S., Lovas G. Edző: Madarász András. Gól: Polonkai L. (3), Csorba T. (2), Antal J., Dobó V., Kurucz G., illetve Bordás J. Jók: mindenki, illetve senki. Ifi: 13–2.

Hágen Zsolt: – Helyenként látványos játékkal megérdemelt győzelmet arattunk, egy szimpatikus ellenféllel szemben.

Madarász András: – Két ellentétes félidőt láttunk, az első félidőben méltó ellenfele voltunk a Polgár csapatának, a második félidőre szertelenek, fegyelmezetlenek lettünk, és csere nélkül tizenegy játékossal az edző se edző, hanem egy kellék a pálya szélén. Köszönöm a megjelent játékosoknak a részvételt.

 

Józsa SE–Hajdúsámson 3–5 (2–2)

100 néző, vezette: Kriston T. (Kiss J., Nagy J.).

Józsa: Tóth I. – Szilágyi I., Juhász B., Tömöri L., Bazsó O. (Szász P.), Dobi G., Haszonits Zs. (Zombor S.), Szabó Cs., Kerti L. (Szabó G.), Gáll F. (Párducz T.), Hajzer L. (Szabó M.). Edző: Takács Barna.

Hajdúsámson: Katona G. – Molnár Á., Csonka K., Tóth R., Halász Z., Bartha Z., Czibere B., Szilágyi Z. (Szabó G.), Kraszny F. (Szabó B.), Olajos G., Dorogi Gy. (Hodosi T.), Edző: Szegedi Szabolcs. Gól: Hajzer L. (2), Dobi G., illetve Csonka K., Kraszny F., Dorogi Gy., Czibere B., Hodosi T. Jók: Tóth I., Dobi G., Haszonits Zs., Hajzer L., Szabó Cs., illetve mindenki. Ifi: 1–5.

Takács Barna: – A végeredméynt ismerve talán meglepő,a mit mondok, az első huszonöt percben ezt a meccset megnyerhettük volnam hibáinkat az ellenfél könyörtelenül kihasználta. Gratulálok az ifi kapusunk teljesítményéhez, az öt kapott gól ellenére kiváló teljesítményt nyújtott.

Szegedi Szabolcs: – Korrekt játékvezetés mellett, fordulatokban gazdag mérkőzésen, egy jól játszó ellenfelet megérdemelten győztünk le.

 

Kaba–Nyíradony 2–1 (0–1)

150 néző, vezette: Muszka Z. (Pál G., Zsurka R.).

Kaba: Szücs G. – Csegedi A., Szörnyi R., Jeges Z., Suta Cs., Dér I., Varga S. (Bernáth K.), Kovács Gy. (Nagy S.), Jeney D., Szegi Zs. (Almási Z.), Plókai M. (Plókai G.). Edző: Plókai Mihály.

Nyíradony: Kerezsi T. – Takács A., Mercs J., Szutor Gy., Gráma I., Baranyi B., Polgár D. (Tóth Gy.), Kozma Gy. (Tóth T.), Varga D. (Varga P.), Kövér I., Lukács L. (Szabó T.). Edző: Orosz János. Gól: Suta Cs., Jeney D., illetve Kövér I. Jók: mindenki, Polgár D. Ifi: 0–1.

Plókai Mihály: – A futball igazságtalansága lett volna, ha a mai mérkőzés is döntetlenre végződik. Mivel az ellenfélnek a kilencven perc alatt egyetlen egy komoly támadása volt, sajnos abból is gólt rúgtak. Mi az egész mérkőzést végigtámadtuk, uraltuk a játékot és a helyzetek alapján teljesen megérdemelten győztünk. Remélem, hogy ez a győzelem a béklyót levette a lábunkról és ez után jönni fognak a győzelmek, ami nem lesz egyszerű, de ha ez a hozzáállás és a játék megmarad, ami a mai játékunkat jellemezte, akkor a siker nem fog elmaradni. Sok sikert az Adony csapatának.

Orosz János: – A mérkőzések általában két félidőig tartanak, mi ezt harmadik hete nem vagyunk hajlandóak tudomásul venni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!