haon-sportoldal

2012.05.13. 10:52

Söpört a Tornádó

K-1 - Nem sikerült a visszatérés az egykor a K-1 legjobbjai közé tartozó fehérorosz Ignashovnak, a Vörös Skorpió néven ismert harcos a budapesti gálán pontozásos vereséget szenvedett a feltörekvő Ali „Tornádó” Ceniktől.

K-1 - Nem sikerült a visszatérés az egykor a K-1 legjobbjai közé tartozó fehérorosz Ignashovnak, a Vörös Skorpió néven ismert harcos a budapesti gálán pontozásos vereséget szenvedett a feltörekvő Ali „Tornádó” Ceniktől. Ignashov altatott az elején, de a török résen volt, a második menet végétől átvette az irányítást, a záróetapban pedig csinos monoklival „ajándékozta” meg példaképét. Cenik a meccs végén a nyakába vette a fehéroroszt, így fejezve ki tiszteletét az egykor nagy bajnok előtt.

A debreceni „Csibész”, Balogh Norbert vereséggel hagyta el a szorítót, a Fight Code K-1 MAX tavalyi finalistája a budapesti kvalifikációs tornán az olasz Marco Re ellenében búcsúzott. Norbi küzdött becsülettel, ám nem találta a tőle majd’ egy fejjel magasabb talján stílusának ellenszerét.

A cívisek azért nem maradtak győzelem nélkül, a „Kommandós” néven ismert Török Imre nagy csatában szerezte meg a WPKC 90 kilogrammos nemzetközi bajnoki címét. Török elsősorban kéztechnikáját próbálta érvényre juttatni, míg Gredej hatalmas combosaira épített. Egyenlő erők csatájában a szív döntött, Török Imre a harmadik menetben utolsó energiatartalékait mozgósítva behúzta a meccset.

 

K-1 WPKC nemzetközi bajnoki címmérkőzés

90kg: Török Imre (Magyarország) vs Haris Gredelj (Bosznia-Hercegovina)

 

Fight Code K-1 MAX (72,5 kg) világbajnoki kvalifikációs mérkőzések:

Balogh Norbert (Magyarország) vs Marco Re (Olaszország)

 

K-1 super fight

Aliyilmaz Cenik (Törökország) vs Alexei Ignashov (Fehéroroszország)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!