haon-sportoldal

2012.06.20. 17:44

Vasárnap játsszák a megye II bajnoki döntőjét

<span style="font-size: medium;">Labdarúgás - A Labdarúgó Hajdú-Bihar Megyei Bajnokság második vonalában a felnőtteknél az északi csoportban a DEAC, míg a déliben a Komádi végzett a tabella elő helyén. A szokásoknak megfelelően a két csoport első egy külön mérkőzésen dönti el, hogy ki lesz a „bajnokok bajnoka”.

Labdarúgás - A Labdarúgó Hajdú-Bihar Megyei Bajnokság második vonalában a felnőtteknél az északi csoportban a DEAC, míg a déliben a Komádi végzett a tabella elő helyén. A szokásoknak megfelelően a két csoport első egy külön mérkőzésen dönti el, hogy ki lesz a „bajnokok bajnoka”. A DEAC II - Komádi találkozó 2012. június 24-én (vasárnap)  17.30-kor kezdődik Berettyóújfaluban.

Az egyetemi csapat ifjúsági együttese az Északi csoportban a 2. helyen végzett, ezért a déli csoport szintén második helyezettjével, a Konyár csapatával mérkőzik majd meg a bronzéremért, június 24.-én vasárnap 15.30-tól Tégláson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!