haon-sportoldal

2012.11.03. 10:20

Újabb Eötvös győzelmek

A női NB II-ben az újonc Eötvös DSE az első két győztes mérkőzés után ma a VIKSZ Agria RC Eger régebben szebb napokat is látott csapatát fogadta.

A női NB II-ben az újonc Eötvös DSE az első két győztes mérkőzés után ma a VIKSZ Agria RC Eger régebben szebb napokat is látott csapatát fogadta.

Az első játszma derekáig fej-fej mellett haladtak az együttesek, de aztán néhány határozott nyitásnak és magabiztos támadásnak köszönhetően viszonylag könnyedén hozta a szettet a debreceni gárda. A második játékrészben is többnyire a hazaiak irányítottak, sokszor szemre is tetszetős labdamenetek után örülhettek. A harmadik szettben már fölényesen is vezetett az Eötvös DSE, de a cserejátékosok pályára lépése után az ellenfél egy jó nyitássorozatot produkálva némileg kozmetikázott az eredményen. Összességében az újonc debreceniek magabiztos sikert arattak és három forduló után vezetik a tabellát. (Tévesen jelent meg régebben, hogy a HTE az első, mert az Eötvös DES most pótolta be az első fordulóból elhalasztott mérkőzését és jobb az Eötvös DSE játszmaaránya.)

 

A junior csapat is győztesen hagyta el a pályát, ők se találtak még legyőzőre, mindhárom eddigi mérkőzésüket megnyerték. Ezúttal egy játszmát engedélyeztek az egrieknek, a másik háromban viszont fölényesen nyertek.

 

Felnőtt: Eötvös DSE – VIKSZ Agria RC Eger 3:0 (18, 22, 19)

Eötvös DSE: Hock Renáta, Jenei Kinga, Pető Tamara, Szabó Kármen, Zolnai Vanda, Fehér Anna Ditta. Libero: Marczin Daniella. Csere: Paczier Erika, Tóth Nikolett Lili, Czibere Krisztina, Bacsó Bettina. Edző: Szombathy András

 

Junior: Eötvös DSE – VIKSZ Agria RC Eger 3:0 (13, -24, 17, 13)

Eötvös DSE: Bacsó Bettina, Bardócz Brigitta, Fehér Anna Ditta, Mező Beatrix, Zolnai Vanda, Pető Tamara. Libero: Marczin Daniella. Csere: Fehér Zsófia, Mikli Árnika Csenge. Edző: Szombathy András

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!