HAON Sziréna

2008.11.12. 18:15

Dumaszínház, majd meglátják!

<p>Debrecen – Csütörtökön este 19 órától a nevetéstől lesz hangos a Lovarda, hiszen a Stand Up Dumaszínház humoristái, Aranyosi Péter, Badár Sándor és Hajdú Balázs szórakoztatják a közönséget. &#160;<A href="http://www.haon.hu/hirek/im:haon:newspaper-hbntippek/cikk/campus-november/cn/boon-news-fabiangy-20081107-125116 "><IMG height="13" src="http://archive.haon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>Campus, novemberi programok [.pdf - 62-98 KB]</B></A></p>

A két szentesi és a diósgyőri, akár így is felkonferálhatnánk a csütörtök este három fellépőjét, hiszen Badár Sándor és Hajdú Balázs egyaránt a dél-magyarországi város gyökereivel rendelkezik, míg Aranyosi Péter diósgyőri kötődésű.

 Először szerepel a Lovarda színpadán két szentesi humorista, ugyanis Hajdú Balázs eddig még nem mutatkozott be a Kassai úton, Badár Sándor azonban már többször lépett fele vele együtt, s szívből ajánlja az állítólag igen egyedi humorú és kisugárzású fiatal komédiást a közönségnek.

Az örökké borostás Aranyosi Péterrel sokszor találkozhatott a helyi közönség, a Dumaszínház közel kétéves debreceni történetében legutóbb áprilisban derülhettünk történetein, követhettük egyszerű, ám mégis lebilincselő előadói stílusát.

A két tapasztalt, a Lovarda „stadionfeelingjét” már kiválóan ismerő stand-upos és a Debrecenben még „szűz” Hajdú Balázs azt üzenik a közönségnek, hogy ha jól akarják érezni magukat, akkor semmiképpen ne maradjanak otthon csütörtökön este, mert olyat látnak, amit… majd meglátnak!

Jegyeket elővételben még találhatnak a Napló-székházban, az egyetemi Ajándékboltban, a Pont Irodában, a Mezonban, a Tourinformban és a Lovarda sörözőjében.
– Sz. L. –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!