HAON Sziréna

2008.12.01. 07:48

Téglási sikersztori: így pottyant az ölembe 122 ezer forint

<p>Téglás - Sápi Tamás nem is sejtette, hogy rajzfilm-mániája egyszer még pénzt is hoz a konyhára.</p>

 - Szórakozásnak indult az egész - meséli Tamás - , a kedvenc rajzfilmsorozatomból töltögettem fel részleteket a világ legnépszerűbb videómegosztó portáljára, hadd nézegessék a rajongók a Föld minden tájáról.

Nemrégiben aztán nagy fordulatot vett a dolog, kaptam egy üzenetet, amiben az állt, hogy egy csinos kis összegért megvennék tőlem a profilomat, ha lemondok a jogaimról és szabad felhasználásra átadom az általam feltöltött videóimat, amiket eddig összességében 20 millióan néztek meg.

- Elárult magáról valamit a nagylelkű vásárló?

- Csak annyit, hogy producer és felvásárolja a legnézettebb videókat feltöltő személyek profiljait. Igazából nem is érdekelt, hogy kiféle-miféle ember ez az illető. Egy kis nyomozás után kiderült, hogy nem átverés a dolog, megkötöttük az üzletet, és rendben meg is érkezett az összeg a számlámra.

- Meg szabad kérdezni, mennyi pénzt kasszíroztál így?

- 610 dollárt, jelenlegi árfolyamon körülbelül 122 ezer forintnak megfelelő összeget. Ezt a pénzt terveim szerint a "számítógépparkom" fejlesztésére fogom fordítani - ígéri Tamás, aki ha nagy lesz vegyész lesz és mindenkit arra biztat, hogy ha van egy izgalmas videója, bátran ossza meg másokkal, hátha rá is rámosolyog a szerencse.

Nosza rajta, töltse fel Ön is videóját: http://video.haon.hu .

· Tom és Jerry a HAON-on  
· Édes kis rajzfilm 
· Elhunyt Téglás polgármestere
· Autószerelőnél - vigyázzunk, át ne verjenek!
· Kisfiú és kislány az orrunkban - mit csinálnak ott?!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!