HAON Sziréna

2010.09.22. 09:55

Íme a legújabb premierfilmek!

<p>A Szeretők, a Hibrid, a Vespa és a Turné című filmek várják a mozirajongókat.</p>

Hibrid

(Splice)

 

Színes, feliratos, kanadai-francia-amerikai thriller, 104 perc, 2009.
16+

rendező: Vincenzo Natali
forgatókönyvíró
: Vincenzo Natali, Antoinette Terry Bryant, Doug Taylor
zeneszerző
: Cyrille Aufort
operatőr
: Tetsuo Nagata
producer
: Steven Hoban
vágó
: Michele Conroy
szereplő(k):
Adrien Brody (Clive Nicoli), Sarah Polley (Elsa Kast), Delphine Chanéac (Dren), David Hewlett (William Barlow), Abigail Chu (a fiatal Dren), Brandon McGibbon (Gavin Nicoli), Simona Măicănescu (Joan Chorot)

Bemutató dátuma: 2010. szeptember 23. (Forgalmazó: Budapest Film)

Clive és Elsa sztártudósok, akik hírnevüket annak köszönhetik, hogy különböző állatok DNS-ével bizarr hibrideket hoztak létre. Nemcsak munkájukban alkotnak párt, az életben is. Kutatóként legfőbb céljuk egy emberi hibrid előállítása lenne, de a munkájukat eddig finanszírozó vállalat ezt már nem támogatja, ezért úgy döntenek, titokban folytatják kísérleteiket. Létrehoznak egy különleges lényt, akit Drennek neveznek el. A hibrid gyors életciklusa révén hónapok alatt csecsemőből felnőtté válik. Miközben a két tudós mindenáron igyekszik leplezni a titkot, teremtményük kísérleti alanyból személlyé válik, sőt, képességeivel túlhaladja legmerészebb álmaikat. Hamarosan pedig a legijesztőbb rémálmaikat is.

Kattintson a képre, és nézze meg a filmelőzetest!


Szeretők

(Cosa voglio di piu/What More Do I Want)

 

Színes, feliratos, olasz-svájci film, 126 perc, 2010.
16+

rendező: Silvio Soldini
forgatókönyvíró
: Silvio Soldini, Doriana Leondeff, Angelo Carbone
zeneszerző
: Giovanni Venosta
operatőr
: Ramiro Civita
producer
: Lionello Cerri, Ruth Waldburger
vágó
: Carlotta Cristiani
szereplő(k):
Alba Rohrwacher (Anna), Giuseppe Battiston (Alessio), Pierfrancesco Favino (Domenico), Teresa Saponangelo (Miriam), Fabio Troiano (Bruno), Monica Nappo (Chicca), Tatiana Lepore (Bianca), Gisella Burinato

Bemutató dátuma: 2010. szeptember 23. (Forgalmazó: Cirko Film)

Anna és Alessio élettársak és családot terveznek. Alessio a kedves, mackós férfi szeretetével és ajándékokkal halmozza el Anna-t, aki egy véletlen folytán találkozik Domenico-val és egymásba szeretnek. Domenico számára még nehezebb a helyzet, hiszen gyerekei vannak. A történet azt az érdekes kérdést boncolgatja, hogy a kezdeti fellángolást mennyi idő elteltével lehet komoly kapcsolattá fordítani és, hogy egyáltalán érdemes-e.

Kattintson a képre, és nézze meg a filmelőzetest!



Turné

(Tournée/On Tour)

 

Színes, feliratos, francia film, 111 perc, 2010.
16+

rendező: Mathieu Amalric
forgatókönyvíró
: Mathieu Amalric, Philippe Di Folco, Marcelo Novais Teles, Raphaëlle Valbrune
operatőr
: Christophe Beaucarne
producer
: Yael Fogiel, Laetitia Gonzalez
szereplő(k):
Mathieu Amalric (Joachim), Miranda Colclasure (Mimi Le Meaux), Alexander Craven (Roky Roulette), Angela de Lorenzo (Evie Lovelle), Julie Atlas Muz (Julie Atlas Muz), Damien Odoul (François), Ulysse Klotz (Ulysse), Joseph Roth (Balthazar)

Bemutató dátuma: 2010. szeptember 23. (Forgalmazó: Szuez Film Kft.)

A párizsi televíziós producerként sikere Joachim, mindent hátrahagyva - gyerekeket, barátokat, ellenségeket, szerelmeket és sérelmeket - Amerikába utazott, hogy a nulláról kezdje életét.

Most visszatér egy "new-burlesque" show-val, és páratlan strip-tease táncosaival, akiknek egy csodálatos franciaországi és párizsi turnét ígért.

Fellépéseik, a számok fanyar humora, a lányok csábereje felkorbácsolja a kedélyeket, és nagy lelkesedést vált ki mind a férfi, mind a női nézőik körében. A személytelen hotelek és a pénzhiány ellenére a társulat fantasztikus extravaganciával éli meg a turnét, érzelmekkel teli, ünnepi hangulatú utazásként.

Álmaik beteljesülése, a turné csúcspontjának tervezett párizsi fellépés azonban, egy régi ismerős alattomos csele miatt füstbe megy. Egy kötelezettség miatt mégis a fővárosba kell utazzanak, ahol a múlt emlékei nagy erőkkel támadnak Joachimra.

Kattintson a képre, és nézze meg a filmelőzetest!



Vespa

 

Színes, magyar filmdráma, 85 perc, 2009.
12+

rendező: Groó Diana
forgatókönyvíró
: Groó Diana
zeneszerző
: Kardos Dániel, Balogh Rudolf
operatőr
: Kardos Sándor
rendezőasszisztens
: Banner-Szűcs Loránd
producer
: Szekeres Dénes
gyártásvezető
: Schmidt Péter
vágó
: Mógor Ágnes
szereplő(k):
Tóth Sándor (Orsós Lali), Nyakó Júlia, Balogh Rodrigó, Szabó Simon, Puporka János

Bemutató dátuma: 2010. szeptember 23. (Forgalmazó: Mozinet)

A 12 éves Orsós Lali (Tóth Sándor) kártyán nyer egy csokoládét, amely egy nyerő kupont rejt: a nyeremény egy Vespa motorbicikli. Igen ám, de a motort Budapesten kell átvenni. Lali elindul a beregháti romatelepről a fővárosba, hogy az áhított motor mellett rátaláljon rég nem látott édesapjára is...

Utazása során megismerkedik egy Amerikáról ábrándozó, jó lelkű vándorzenésszel (Balogh Rudolf), és együtt számtalan mesés kalandon esnek át, miközben egy csipetnyi keserű magyar valóságba is belekóstolnak.

Kattintson a képre, és nézze meg a filmelőzetest!



Még több mozifilm:


// <![CDATA[

// <![CDATA[

// <![CDATA[

// <![CDATA[

// <![CDATA[

</script>

// ]]>

// ]]>

// ]]>

// ]]>

// ]]>

// ]]>]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!