HAON Sziréna

2011.05.29. 18:27

Ez történt szombaton Hajdú-Bihar megyében

<p>Kattintson és nézze meg mi történt szombaton megyénkben.</p>

Gyilkossággal fenyegetőző kéregető Debrecen belvárosában

haon | Debrecen - Megdöbbentő eset történt velem Debrecen belvárosában május 2-án késő délelőtt. Azért írom le, mert szerintem nem egyedi a történetem, és jó volna a rendőrségtől megtudni, mit javasolnak, mi a teendő, ha valakit olyan inzultus ér egy kéregető által, mint engem?- írja olvasónk.

Marihuána ültetvény egy debreceni lakásban

haon | Debrecen - Előzetes bűnügyi információk alapján a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei 2011. május 24-én, összehangolt akció keretében elfogtak egy férfit, aki egy debreceni lakásban marihuána termesztésére alkalmas speciális helyiséget alakított ki.

Tűz ütött ki egy Wasabi étteremben Debrecen belvárosában

haon | Debrecen - Tűzoltókat hívtak szombaton délelőtt Debrecenbe a Dósa nádor tér és a Zamenhof utca sarkán működő Wasabi étterembe, mert lángok csaptak fel az egyik raktárhelyiségben.

Vigyázz, méz, rajz! - a Déri Múzeum alkotópályázata gyerekeknek

haon | Debrecen - Pályázni lehet: Bármilyen méhekkel, mézzel, mézeskaláccsal kapcsolatos témakört felölelő rajz elkészítésével, szabadon választott technikával, A4-es méretben.

Egyre több diákbűnözésről, diákhalálról hallhatunk. Mi lehet az oka?

haon | Téglás - Számomra megdöbbentő, hogy az elmúlt években több öngyilkosság történt városomban, Tégláson.

Gyermeknapot tartottak Földesen

haon | Földes - Földes legifjabbjai szüleik társaságában egy játékos, gyerekzsivajtól hangos délutánt töltöttek el szombaton délután a Karácsony Sándor Általános Művelődési Központban.

Megállási és parkolási tilalom vasárnap reggeltől kedd délutánig

naplo | Debrecen - A Debrecenben gépjárművel közlekedőknek vasárnap reggeltől egészen kedd délutánig – az Európai Unió tagállamaiból érkező agrárminiszterek debreceni tanácskozása miatt – számos parkolási- és forgalomkorlátozásra kell számítani.

Új teret kapott Berettyóújfalu

naplo | Berettyóújfalu - Az idegenek számára is egyértelmű ezután, hogy hol van Berettyóújfalu főtere.

Gyermeknapot tartottak a Nagyerdei Kultúrparkban

naplo | Debrecen - Az oszág keleti táján nem mosták el esők a szombati gyermeknapi programokat, sőt, inkább az árnyékot kellett keresni.

Barátunk a könyv olvasónapló-pályázat Debrecenben

naplo | Debrecen - Évtizedek óta sikeres a Barátunk a könyv olvasónapló-pályázat, melynek idei ünnepélyes eredményhirdetését szombaton tartották a Megyeházán.

Kiégett egy lakás Nádudvaron

naplo | Nádudvar - A nádudvari tűz keletkezésének okát még vizsgálják, így egyelőre annyi tudható, hogy a Fő utcán, a Vas, műszaki áruház fölötti társasház első emeletén szombaton délután lángok csaptak fel egy lakásban.

„Simonyi-vágtázók” Debrecenben

haon | Debrecen - Nagy sikerrel rendezték meg az óbesterről elnevezett lovasfesztivált és a kísérő programokat a nagyerdei stadionban és környékén.

Gyermeknapi programok a Csapókerti Közösségi házban

haon | Debrecen - Nézze meg milyen programok várták az érdeklődőket szombaton, gyermeknap alkalmából!
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!