HAON Sziréna

2011.05.08. 11:48

Ez történt szombaton megyénkben

<p>Hatalmas lilaakácban gyönyörködnek Körösszegapátiban. Ady-kupa nyolcadjára Nyíracsádon. Késnek a vonatok a ceglédi vonalon. Nyírerdő Nagydíj: Lövészek versenyeztek Debrecenben. Pizzafutár gázolt el egy négy éves kisfiút Debrecenben.</p>

Hatalmas lilaakácban gyönyörködnek Körösszegapátiban

haon | Körösszegapáti - A tavasz egyik legszebb kúszócserjéje, a lilaakác kapaszkodik fel a magas fenyőfára.

Ady-kupa nyolcadjára Nyíracsádon

haon |Nyíracsád - Idén nyolcadik alkalommal került megrendezésre az általános iskola névadójáról elnevezett labdarúgó torna Nyíracsádon.

Interjú Dr. Illés Zoltánnal, a VM környezetügyért felelős államtitkárával

haon | Debrecen - A 90-es évek elején még 33 víziközmű-szolgáltató működött az országban, ezek száma napjainkra 400-ra emelkedett. A cél az, hogy ezeknek a számát radikálisan csökkentsük- jelentette ki a Naplónak adott interjúban Illés Zoltán államtitkár.

Késnek a vonatok a ceglédi vonalon

fuggetlen | Monor és Pilis között az egyik vágányt le kellett zárni 14 óra 50 perckor, mert a monori állomáson meghibásodott a felsővezetéket tartó szerkezet.

Néptáncfórumot tartottak Hajdúnánáson

haon | Hajdúnánás - Regionális néptáncfórum helyszíne a hétvégén a hajdúnánási Kéky Lajos Művelődési Központ színházterme.

Nyírerdő Nagydíj: Lövészek versenyeztek Debrecenben

haon | Egy speciális lövész szakág, a Field Target puskásai mérték össze tudásukat a hétvégén Debrecenben.

Hárman sérültek meg Tiszagyulaházánál egy balesetben

fuggetlen | Tiszagyulaháza, Polgár - Hárman sérültek meg Tiszagyulaházánál egy autóbalesetben szombaton.

Hagyományörző nap Hajdúböszörményben

naplo | Hajdúböszörmény - Szombaton a debreceni Régi idők vására mellett Hajdúböszörményben is a múltba invitálták a látogatókat a szokásos hagyományőrző napon.

Gyenge forgalomra panaszkodtak az eladók a Mihály napi vásáron

haon | Debrecen - A vásározók akár időutazást is tehettek volna a múltban, hiszen portéka akadt bőven szombaton is az utóbbi időben megszokott helyszínen, ám a gazdasági csillagok állása igencsak rányomta a bélyegét időtöltésükre.

Pörgettyűkészítés a Tímárházban

naplo | „A pünkösdi rózsa kihajlott az útra…” –játszóházi program keretében pörgettyű-készítést tanulhattak a gyerekek szombaton a debreceni Tímárházban.

Andics Árpád kiállítása Hajdűböszörményben

naplo | Hajdúböszörmény - "Reményik versek nyomában" Ezzel a címmel nyílt kiállítása Andics Árpád fotóművésznek szombaton a hajdúböszörményi görög katolikus templom Toronygalériájában.

Orgonaszentelés a Szent László templomban

naplo | Debrecen - Bosák Nándor, a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye püspöke szentelte fel szombaton este a debreceni Szent László templom új orgonáját.

Micimackó visszatért Debrecenbe

naplo | Debrecen - A Debreceni Másik Gyermekszínház Magyarországi ősbemutató keretében adta elő szombaton a Méliusz Központban a Micimackó visszatér című darabját, melyet Várhidi Attila dolgozott át, és állított színpadra Milne, valamint E. H. Shepard nyomán.

Lorántffy-hét Pocsajban

haon | Pocsaj - Az elmúlt héten az iskola névadójára, Lorántffy Zsuzsannára emlékeztek a pocsaji iskolások a Lorántffy-hét keretében az iskola vezetése és a felsős diákönkormányzat szervezésében. Minden tanévben néhány napon át tartó programsorozattal emlékeznek a tanulók és tanáraik a fejedelemasszonyra.

Pizzafutár gázolt el egy négy éves kisfiút Debrecenben

haon | Debrecen - A Hajdú Online nem hivatalos információi szerint szombaton késő este a Károli Gáspár utcában egy négy éves kisfiút gázolt el egy pizza futár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!