HAON Sziréna

2011.05.01. 14:03

Ez történt szombaton megyénkben

<p>Negyedik éve működik Debrecenben a II. János Pál Intézet. Motoros tréning Debrecenben. Kihajtási ünnep Hortobágyon. Adomány a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítványnak. Aeropiknik nap a repülőtéren. II. János Pál boldoggá avatása.</p>

Debrecen: Új szellem hatotta át az egyházat

naplo | Debrecen - Negyedik éve működik Debrecenben a II. János Pál Intézet, ahol e hét végén, április 30-án, a névadó boldoggá avatásának előestéjén képekből, könyvekből cikkekből álló kiállítást nyitottak meg, és felidézték a máig világszerte népszerű pápa életútját.

Igyekeznek felkészülten motorozni Debrecenben

naplo | Debrecen - A motoros idény kezdetén, a balesetek megelőzése érdekében motorkerékpárosok és segéd-motorkerékpárosok részére, az áprilisi hétvégeken vezetés-technikai felkészítést szervezett a Közlekedés Biztonságáért Alapítvány, a Hajdú-Bihar megye Baleset-megelőzési Bizottsággal és a Nemzeti Közlekedési Hatóság.

Szent György-napi kihajtási ünnep Hortobágyon

naplo | Hortobágy - A pásztorélet ősi hagyományai szerint Szent György napján, április 24-én hajtják ki az állatokat a szabad ég alá, a nyári legelőre.

Óriás bólogató kutya érkezett Debrecenbe

haon | Debrecen - Egy, a facebookon meghirdetett szavazás eredményeként a Vodafone a cég hatalmas méretű bólogatós kutyáját, Vodrit átadta a debreceni székhelyű Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítványnak.

Aeropiknik zajlik ma és holnap a debreceni repülőtéren

haon | Debrecen - A sétarepülés mellett élményautózásban lehet része a majálisozóknak.

Indiai táncművész a cívisvárosban

haon | Debrecen - Elbűvölő személyiség és fantasztikus technikai tudással rendelkező táncművész Saswat Joshi.

Utánfutóval együtt borult az árokba egy autós a 4-es úton Debrecen közelében

haon | Debrecen - Utánfutójával együtt borult az árokba egy autós szombaton dél körül, a 4-es út Debrecen és Bocskaikert közötti szakaszán.

II. János Pál pápát május 1-jén boldoggá avatják

haon | Karol Wojtyla pápaságának több mint negyedszázada alatt ajándékba adta önmagát az emberiségnek. II. János Pál pápa felismerte, hogy a földön élő sok nehézséggel küzdő emberek számára az ökumenikus út jelenti a segítséget.

Rengeteg bűncselekményt derítenek fel Hajdúhadházon - Hajdú-bihari Napló

fuggetlen | Hajdúhadház - A 12 és fél ezres Hajdúhadházon tavaly több (706) bűncselekmény vált ismertté, mint a másfélszer akkora Balmazújvárosban (584) és kétszer annyi, mint a hasonló lélekszámú Hajdúsámsonban (373).

Rendelkezhetünk adónk 1+1 százalékáról

haon | Debrecen - A személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról szóló 1996. évi CXXVI. törvény lehetőséget ad az adózóknak arra, hogy a fizetendő adójuk 1%-át valamely civil szervezet (alapítvány, egyesület) részére juttassák, a második 1%-ról pedig az egyházak vagy valamely kiemelt költségvetési irányzat javára rendelkezzenek.

Programok Debrecenben - április 30-án, szombaton

haon | Debrecen - Tekintse meg nálunk, milyen programok és rendezvények várják az érdeklődőket április 30-án Debrecenben!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!