HAON Sziréna

2011.05.09. 11:27

Íme a múlt hét legnézettebb videói a HAON-on!

<p>Hajdú-Bihar megye - Benzinkúton őrjöngtek a Loki szurkolók. Interjút készítettünk Johnny Gold-dal. Baleset történt a Bem téren. Zsebtolvajt fogtak a debreceni buszon. Nézze meg a múlt hét eseményeit videókon!</p>


Nézze meg a múlt hét legjobb videóit a Hajdú Online-on!

Bődületes – benzinkúton nyomatták a Loki szurkolók

Oroszországból indult, s mára Debrecenbe is elért a Hard Bass, amely egyfajta szurkolói flashmob. Sajátos módon ugyan, de a kábítószer mentes szórakozást hivatott népszerűsíteni. A hétvégi Loki mérkőzések után a debreceni szurkolók hazafelé tartva benzinkutakon szerveztek rögtönzött techno partyt.


Interjú Johnny Gold-dal

Kigyúrt hapsi meztelenül egy szál párducmintás szuszpenzorban énekel. Mi az? A megfejtés Johnny Gold, hétköznapi nevén Tánczos Tamás, aki nem mindennapi videó klippel rukkolt elő a napokban.

Johnny Gold videóklipje


Baleset a Bem téren

A Bem Téren egy személygépkocsi egyelőre tisztázatlan körülmények folytán áttért a szemközti sávba és frontálisan ütközöttegy másikkal, mindkét gépjárműben egy személy sérült, a sérülésük foka egyelőre ismeretlen.



Zsebtolvajt fogtak a debreceni buszon

A felszállók vették észre a tolvaj párost a debreceni autóbuszon.


Még több videó!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!