HAON Sziréna

2011.06.18. 17:41

Derecske: büszkék az eredményeikre

<p>Derecske - A sikerek és a feladatok egybefonódnak, hiszen ha például nyer egy pályázatunk, az ugye siker, ugyanakkor mindjárt hozza magával a feladatokat is - jelentette ki a Naplónak Bakó István derecskei polgármester a szombati városnapi rendezvényükön.</p>

Derecske városnapi programja szombaton: labdarúgókupa, ökörsütés, zászlófelvonás, kiállítás-megnyitás, gyermekprogramok, kitüntető címek átadása és a Csík zenekar koncertje. Bakó István polgármester a sikereik között említette, hogy 3,5 milliárd forintot nyertek az Uniótól a szennyvízprobléma megoldására, valamint, hogy jövő januártól ismét Derecske lesz a kistérség központja. A városvezető reményei szerint ez az első lépés affelé, hogy egy majdani járásnak is Derecske lehessen a központja. A polgármester a gondok közé sorolta, hogy csak részben sikerült megoldani a csapadékvíz-elvezető rendszer kiépítését, valamint a Lengyel utcai iskolépület siralmas állapotát. Összességében azonban úgy vélte, hogy büszkék lehetnek a derecskeiek az eredményeikre, hiszen ugyancsak megszépült a település főtere, mely a városnapi rendezvényeknek is az egyik központi helyszíne volt.

 

Derecske városnapi kitüntetései

Derecske Város díszpolgára: Márton Attila, országgyűlési képviselő

Derecske Városért kintünető cím: Id. Porkoláb Gyula; Farkasvölgyi Győző; Hockné Kiss Piroska; Barátság Vadásztársaság

Zákány József Díj: Dendörferné Orbán Erzsébet

 

Címkék#városnap
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!