HAON Sziréna

2011.06.12. 10:26

Ez történt szombaton megyénkben

<p>Kattintson és nézze meg mi minden történt szombaton Hajdú-Bihar megyében.</p>

Debrecen - Bölcskei Gusztáv tiszántúli püspök, a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke pünkösdvasárnap, a debreceni református Nagytemplomban 10 órától úrvacsorával egybekötött istentiszteleten hirdet igét.

Debrecen – HAON - Erdős Csaba motoros kaszkadőr és csapata tartott bemutatót pénteken délután Debrecenben, a balmazújvárosi úti gokartpályánál.

 

Debrecen - Tényleg csak látszólag van minden rendben a magyar gazdaság háza táján?

 

Labdarúgás - Dzsudzsák Balázs álomszerződése után a DVSC-TEVA is jól járna.

Berettyóújfalu - A „Mi meséink” című kiállítási anyaggal az Igazgyöngy Alapfokú Művészetoktatási Intézmény meghívást kapott Strasbourgba, az Európa Parlament székházába.

 

Debrecen - Diákok fogtak össze az állatokért. Kovács Marica végzős diáklány és barátai pénzt gyűjtöttek állateledel vásárlására, az Együtt az Állatokért Állatvédő Közhasznú Egyesület számára.

 

Debrecen - Idén ezen a hétvégén rendezik meg a Debreceni Pulykanapokat.

Debrecen - Gyermeknapot tartottak szombaton a Vasutas Egyetértés Művelődési Központban.

 

 Debrecen,  (MTI) - A Debrecen Fujitsu csapatában folytatja pályafutását Varga Tamás, kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó.

 

Debrecen - 24 órás harcsafogó verseny kezdődött szombaton reggel a Látóképi tavon a Hajdú-Bihar megyei Horgász Szövetség szervezésében.

 

Debrecen - Varga Tamás személyében kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázóval erősített a Debrecen-Fujitsu csapata.

 

Körösszegapáti, Kiskóh – Az Alföldi síkvidéken lakó emberek, ha hegyeket, barlangokat szeretnének látni, legközelebb a határon túli Bihari hegységben érik el.

 

Debrecen - Többek között egy-egy köcsögdudát kaptak ajándékba azok a színjátszó csoportok, melyek részt vettek a XX. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozón.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!