HAON Sziréna

2011.06.06. 11:25

Íme a múlt hét legnézettebb videói a HAON-on!

<p>Hajdú-Bihar megye - Újabb felvétel az életben maradt roswelli idegenekről. Baleset történt Balmazújvárosnál. Megnéztük, hány fokot mérhetnénk egy DKV buszon. Debrecenben a nyár a legszebb évszak! Nézze meg a múlt hét eseményeit a HAON-on!</p>


Kattintson a képekre, és nézze meg a múlt hét legjobb videóit a HAON-on!


Videó: Újabb felvétel az életben maradt roswelli idegenekről

Nemrégiben bemutattuk egy felvételt amelyen állítólag ez egyik roswellnél lezuhant UFO túlélője látható. A néhány másodperces videó azóta is élénk érdeklődést vált ki a szakértők részéről, miközben egy újabb videó is napvilágot látott. Ezen azonban egy teljes idegen család látható.


Videó: Baleset Balmazújvárosnál

Birkákat szállító járműszerelvény borult fel Balmazújvárosban.


Videó: Hány fokot mérhetnénk egy DKV buszon?

Több olvasónk jelezte, hogy a DKV járatain még elvétve üzemel a klímaberendezés, holott az utasok részéről erre már meglenne az igény. Különösen úgy, hogy az utóbbi napokban a harminc fokot is meghaladta a hőmérséklet. Fogtuk hát, és megnéztük, hány fokot mérhetünk egy klímamentes buszon.


Debrecenben a nyár a legszebb évszak

Legalábbis a férfiak biztosan így gondolják, különösen, hogy mióta egyre feljebb kúszik a hőmérő higanyszála, mintha a hölgyeken egyre kevesebb lenne a ruha. Nyálcsorgató férfitársaim legnagyobb örömére. Íme egy kis ízelítő a csinos lányokból Debrecen főteréről!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!