HAON Sziréna

2011.07.10. 11:15

68-éves osztálytalálkozó Balmazújvároson, heten a huszonnyolcból

Balmazújváros - Július 9-én - szombaton - nem mindennapi osztálytalálkozó került megrendezésre Balmazújvároson. A Polgári Iskolában 1943-ban végzett növendékek tartottak osztálytalálkozót. Tekintettel arra, hogy a Polgári iskolát évtizedekkel korábban lebontották, a Bánlaki Általános Iskola adott helyet a találkozó megrendezéséhez.

Balmazújváros - Július 9-én - szombaton - nem mindennapi osztálytalálkozó került megrendezésre Balmazújvároson. A Polgári Iskolában 1943-ban végzett növendékek tartottak osztálytalálkozót. Tekintettel arra, hogy a Polgári iskolát évtizedekkel korábban lebontották, a Bánlaki Általános Iskola adott helyet a találkozó megrendezéséhez.Hálásan köszönjük Zsuposné Juhász Margit igazgatónő segítségét aki személyesen és nagyon kedvesen fogadott bennünket és biztosított egy tantermet az osztálytalálkozó megrendezéséhez. 1943-ban 28-an végeztünk a Polgári Iskolában. A végzett tanulók közül 11 en már sajnos meghaltak. Az életben lévők közül 7-en vettünk részt az osztálytalálkozón. A Budapesten élő Tóth Lászlóné - Turi Aranka mobil telefonon üdvözölt bennünket. Egy volt osztálytársunk - Horváth Aranka Svédországban él. Az osztálytalálkozó során nagyon kellemesen elbeszélgetünk az elmúlt 68 -évről és arról, hogy mivel telnek napjaik az " öreg diákoknak "

A mellékelt fényképen bemutatjuk név szerint a találkozón megjelent volt növendékeket.

Balról - jobbra: Juhász János, Czifra Sándor, Németi József, Tar József, Hüse Sándorné - Vig Ilona, Kunkli Péterné - Vincze Irén és Hüse Istvánné - Varga Erzsébet.

-Tar József -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!