HAON Sziréna

2011.07.13. 13:40

Egészen novemberig tart a dugó Debrecenben

Debrecen. Káosz van a cívis város belvárosi útjain. A kettes villamos pályájának építési munkálatai miatt, a Hunyadin a Darabos utcáig sáveltolás és forgalomkorlátozás van érvényben, valamint a Darabos utcát kétirányúsították, melyen várhatóan augusztus 16-ig közlekedhetnek így az autósok.

Debrecen. Káosz van a cívis város belvárosi útjain. A kettes villamos pályájának építési munkálatai miatt, a Hunyadin a Darabos utcáig sáveltolás és forgalomkorlátozás van érvényben, valamint a Darabos utcát kétirányúsították, melyen várhatóan augusztus 16-ig közlekedhetnek így az autósok. Hétfő óta már csak két sávban haladhat a forgalom a Hunyadi utcán a Péterfia utcai kereszteződéstől a Darabos utcáig, illetve a Péterfia utcáról már nem lehet a Hunyadi utcára fordulni. Egész nap nagy dugóra lehet számítani, ezért aki teheti, kerülje el az említett útszakaszt. A csomópont forgalomkorlátozása novemberig tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!