HAON Sziréna

2011.07.24. 18:42

Meggyújtották az ígéretek lapjait Debrecenben

Debrecen - Politikai tisztogatásként minősíti az Új irány mozgalom nevet viselő baloldali szervezet a közszolgálati médiumokban zajló folyamatot. Elfogadhatatlan, amit e téren a Fidesz-kormány véghezvisz – üzenték egyebek mellett a szombat délutáni akciójukkal, melynek helyszínéül Debrecen főterét, a Csapó utca torkolatát választották.

Debrecen - Politikai tisztogatásként minősíti az Új irány mozgalom nevet viselő baloldali szervezet a közszolgálati médiumokban zajló folyamatot. Elfogadhatatlan, amit e téren a Fidesz-kormány véghezvisz – üzenték egyebek mellett a szombat délutáni akciójukkal, melynek helyszínéül Debrecen főterét, a Csapó utca torkolatát választották. Toók László, a mozgalom helyi embere egy kuka fölött látványosan elégetett néhány szórólapot, amelyek az országgyűlési választásokra készülő Fidesz ígérethalmazait tartalmazták: „megvédjük a demokráciát, új munkahelyeket teremtünk stb.” A helyi MSZP szimpátiájával kísért demonstráció incidens nélkül ért véget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!