HAON Sziréna

2011.08.15. 10:53

Nemzetközi sakkverseny a Gábor Dénes iskolában

Sakk - Megkezdődött pénteken a III. Karnevál Sakk Kupa Debrecenben, a Gábor Dénes középiskolában. Három csoportban összesen hatvanhét versenyző küzd a minél jobb eredmény elérése érdekében, valamint a Hajdú-Bihar legjobbja címért.

Sakk - Megkezdődött pénteken a III. Karnevál Sakk Kupa Debrecenben, a Gábor Dénes középiskolában. Három csoportban összesen hatvanhét versenyző küzd a minél jobb eredmény elérése érdekében, valamint a Hajdú-Bihar legjobbja címért. A viadal – melyre hazánk több tájáról, illetve Németországból, Ukrajnából is érkeztek résztvevők – augusztus 19-ig tart.

 

Tizenhárom csapat indult a sakk megmérettetésen

 

A vasárnapi rapid sakkversenyen tizenhárom négytagú csapat ült asztalhoz. Az esélyes cívisvárosi mesterek alkotta együttes tagjai közül többen betliztek, így csak második helyen végzett a fővárosi Vén Hiénák mögött. A dobogóra még Berettyóújfalu alakulata fért fel, remek hajrájának köszönhetően.

Kedden 15 órától ünnepi schnellverseny lesz ugyancsak a Gábor Dénes középiskolában (Füredi út 69.), a megmérettetésre kedd délig még jelentkezhetnek az érdeklődők.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!