HAON Sziréna

2011.08.17. 20:11

Repeszmellényben, repülő-szimulátor előtt Debrecenben

Debrecen - „Katona-udvaron” várja a kíváncsiskodókat a Bocskai lövészdandár különítménye csütörtök délután a Baltazár téren, ahol megtekinthetik az alakulat kézifegyvereit és a katonák egyéni harcászati felszerelését – tájékoztatott szerdán Révészné dr. Markovics Zita.

Debrecen - „Katona-udvaron” várja a kíváncsiskodókat a Bocskai lövészdandár különítménye csütörtök délután a Baltazár téren, ahol megtekinthetik az alakulat kézifegyvereit és a katonák egyéni harcászati felszerelését – tájékoztatott szerdán Révészné dr. Markovics Zita. A kommunikációs tiszt közlése szerint a vállalkozó kedvűek a karneváli hét keretében rövid időre megtapasztalhatják, milyen teljes felszerelésben, álcafestékben mozogni, repeszálló mellényt és sisakot is magukra ölthetnek. A bátrabbak airsoft-sátorban próbálhatják ki ügyességüket, a toborzó iroda munkatársai pedig harci repülőgép-szimulátor kipróbálására buzdítják a vendégeket. Mindezek mellett a gyerekek virággal rakhatják ki a fennállásnak 60. évfordulóját idén ünneplő dandár címerét és jelmondatát. HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!