HAON Sziréna

2011.08.06. 10:47

Várható időjárás Hajdú-Bihar megyében

Hajdú-Bihar - Nézze meg milyen idő várhat ma és a következő napokban Hajdú-Bihar megyében!

Hajdú-Bihar - Nézze meg milyen idő várhat ma és a következő napokban Hajdú-Bihar megyében!Ma este, illetve éjszaka derült, száraz idő várható. Hajnalban párás lesz a levegő. Szombaton számottevő eső, vagy zivatar nagyon valószínűtlen. Nagyobbrészt napos, száraz idő lesz, de délután átmenetileg erősebben megnövekszik a felhőzet. Gyenge keleties lesz a légmozgás. Komoly szél nem fúj. A jellemző hőmérséklet: péntek reggel 14, délután 28, vasárnap reggel 18 fok köré várható.

A legvalószínűbb folytatás

(Részletek az EWS honlapján, www.eumet.hu )

Vasárnap, hétfőn nyári, meleg idő várható, elszórt záporokkal, vasárnap hevesebb zivatargócokkal. - Keddtől a következő hétfőig ismét az átlagosnál hidegebb, változékony időjárású napok ígérkeznek, majd a hónap közepétől valószínű újabb meleg időszak.

Közlekedés meteorológia

Az úgynevezett „jóidő”, sok napsütés is fokozza a közlekedési balesetveszélyt. Ugyanis ilyenkor az optimálisnál felszabadultabbak vagyunk. Több kockázatot vállalunk.

Végre egy igazi, nyári hétvége! Mindenképp érdemes kihasználni, mert a jövő hétre újabb lehűlés ígérkezik. A jóból is megárt azonban a sok, az alábbi intelmeket mindenképp tartsák szem előtt: a déli, kora délutáni órákban kerüljék a tűző Napot, különösen, ha fehér, érzékeny bőrűek; napozástól felhevült testtel ne ugorjanak a vízbe, mert hirtelen szívleállást okozhat; a szabadvizek hőmérséklete meglehetősen alacsony, a tartós "pancsolás" felfázáshoz vezethet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!