HAON Sziréna

2011.08.07. 20:33

KEXX Fest: Zene extrém sportokkal ötvözve Hajdúböszörményben

Hajdúböszörmény - Idén először rendezték meg a Kotta utódjaként emlegetett Kexx Fesztivált. Az elmúlt hét utolsó négy napján át tartó programsorozat különlegessége, hogy a könnyűzene mellett szerepet kaptak az extrém sportok is.

Hajdúböszörmény - Idén először rendezték meg a Kotta utódjaként emlegetett Kexx Fesztivált. Az elmúlt hét utolsó négy napján át tartó programsorozat különlegessége, hogy a könnyűzene mellett szerepet kaptak az extrém sportok is.Gondolva a különböző városokból érkezett fiatalokra már a távolsági buszmegállótól Kexxes feliratú táblák mutatták az irányt a a Fürdőkert felé, bár a kilométerekre hallatszó zene is jó útmutatónak bizonyult. A bejáratnál csak néhányan kószáltak, de a színpadnál már gyülekezett a tömeg a közelegő koncertekre. A Monster nagyszínpad előtt szinte lépni nem lehetett az emberektől, annyian szerették volna az első sorból látni az előadókat, úgy mint a Hősök, a Skafunderz vagy az Irie Maffia Soundsystem.

Megismert ismeretlenek a KEXX Festen

A Soproni sátorhoz egy kisebb sétát kellett megtenni, de az úton szinte lépten, nyomon ismerős arcokba botlott az ember, vagy ha nem ismertünk valakit, a következő sétánál már ismerősként köszöntöttük egymást. A sátorban leginkább a hip-hop és a drum&bass zene kedvelői találtak otthonra. A koncertek végeztével sem maradtak zene nélkül a fesztiválozók, mivel a Terasz színpadánál minden hajnalban electro zene várta az érdeklődőket. Aki egy kis pihenésre vágyott, annak a Relax Room babzsákjai és a reggea zene könnyű dallamai adtak lazulási lehetőséget.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!