HAON Sziréna

2011.09.03. 19:26

Szombat délután is a jazz muzsikáé volt a főszerep Debrecenben

Kínálhattak a főtéren töltött finomságokat, és mellé különböző zenés bemutatókat, aki az igazi ínyencségekre vágyott az a Baltazár Dezső tér felé vette az irányt szombat délután. A Debreceni Jazz Napok harmadik napján először Rozsnyói Péter triója, majd a debreceni Tóth Sándor qintetje lépett fel.

Kínálhattak a főtéren töltött finomságokat, és mellé különböző zenés bemutatókat, aki az igazi ínyencségekre vágyott az a Baltazár Dezső tér felé vette az irányt szombat délután. A Debreceni Jazz Napok harmadik napján először Rozsnyói Péter triója, majd a debreceni Tóth Sándor qintetje lépett fel. A téren Vasvári Pál és a Soul Six Band zárta a programot, de közben megindult az élet a Kölcsey Központban is. Először Bereczky Loránd, a nemzeti galéria volt igazgatója nyitotta meg Gyémánt László festőművész kiállítását, a Bényi Árpád-teremben, ahol közreműködött a Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint Duó, majd a bálteremben Gayer Mátyás Trió lépett színpadra.

Képekért kattintson a képre!

A Bényi Árpád-terem következő programjában Lukács Eszter (ének) és Rieger Attila (gitár) Duó szórakoztatta a közönséget, a nagyteremben pedig a Harcsa Veronika Kvartett lépett föl a vendég trombitás, Subicz Gáborral.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!