HAON Sziréna

2011.10.09. 09:19

Ez történt szombaton Hajdú-Bihar megyében

Ha lemaradt a szombati nap legfontosabb híreiről, akkor most elolvashatja őket.

Ha lemaradt a szombati nap legfontosabb híreiről, akkor most elolvashatja őket.

Beatrix debreceni diáklány. Nagyon szereti a barátait, akikkel ha teheti minden hétvégén meglátogatnak valami jó bulis helyet.

Debrecen – A ReFoMix Kft. munkatársai közösen jelentkeztek véradónak.

Debrecen – Alaposan feltúrták a Petőfi teret, majd a Szent Anna utca felé haladnak.

Balmazújváros, 2011. október 7., péntek (MTI) – A vidék talpra állításának fontos része a vidékstratégia – jelentette ki Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter pénteken Balmazújvárosban.

Debrecen – Díjazottak egy csoportja a Változatos megyéink az Európai Unióban című, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium felügyelete alá tartozó kormányhivatalok és a Hungarofest Nonprofit Kft. közös művészeti pályázatának eredményhirdetésén, pénteken a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Bessenyei-termében.

Debrecen – Az elmúlt évadban szervezett Ádámok és Évák Ünnepének sikere nyomán új színházi vetélkedőt hirdet a Csokonai Színház.

Debrecen – Szüreti napot rendezett pénteken a debreceni Lilla téri Általános Iskola diákönkormányzata.

Debrecen – Minden pályázati lehetőséget kihasználnak a fejlesztésre.

Debrecen – A születésnapi ünnepség keretében adták át hivatalosan a cég nyolcadik gyártósorát.

Debrecen – Legelőször a Nagyhegyest Hajdúszoboszlóval összekötő út újul meg abból a hét, 4 és 5 számjegyű hajdú-bihari útból, melyeknek az Új Széchenyi Terv ROP 2011-13-as akcióterve keretein belül elvégzendő javítását a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium jóváhagyta.

Debrecen – Két személyautó ütközött szombaton reggel Debrecenben a Böszörményi és a Pesti utca találkozásánál. A balesetben ketten súlyos sérüléseket szenvedtek.

Debrecen – Debrecenben a Faraktár úti felüljárónál a Nyíregyháza felé tartó vonat egy férfit gázolt halálra.

Debrecen, 2011. október 8., szombat (MTI) – A Debreceni Egyetem (DE) arra törekszik, hogy a képzést, a szakmai munkát a gazdaság, a társadalom érdekeinek szolgálatába állítsa – jelentette ki Fábián István, a DE rektorra szombaton, a Tudományegyetemi Karok (TEK) által harmadik alkalommal megrendezett kapcsolatok napja megnyitóján.

Debrecen – Nézze meg milyen programokkal várják önt a Közösségi házban!

Pocsaj – Szüreti felvonuló óvodások, iskolások járták Pocsaj utcáit október 7-én, szekerezéssel egybekötve.

Debrecen – Szombaton tartották a 650 éves Debrecen programsorozat első részét.

A hajdú-bihari nyugdíjas szervezetek szövetsége az idősek világnapja alkalmából megyei nyugdíjas találkozót rendezett szombaton az Aranybika Hotel Bartók Termében.

Debrecen – Drozdik Orsolya (Orshi): A másik Vénusz című tárlatát Rényi András művészettörténész és Nagy Kriszta képzőművész nyitotta meg szombaton délután a MODEM földszinti kiállítótermében.

Hortobágy – Hét végén a Hortobágy megint lehetőséget kínált arra, hogy a lenyűgözően tágas, őszi selymes fénybe öltözött pusztában megcsodálhassuk a magyar szürke bikákat, és ki-ki vérmérséklete és persze pénztárcája alapján akár meg is vásárolhatta e csodálatos jószágokat.

Debrecen – A Mihály-napi vásár keretében megrendezett Veseszigeten a vesebetegség megelőzésére és korai felismerésének fontosságára hívták fel a figyelmet a szakemberek szombaton.

 Debrecen – A Debreceni Egyetem Tudományegyetemi Karok harmadik alkalommal rendezte meg szombaton a Kapcsolatok Napját, melynek középpontjában az egyetem és a cégek, iparvállalatok közötti kapcsolat állt.

Hajdúszovát – Lovas felvonulással kezdődött a szombati falunap Hajdúszováton, folklórfesztivállal folytatódott és Rózsa Ignác fellépésével ért véget szombaton a települési programsorozat. Közben főzőverseny, gyermekprogramok, díjátadás és táncbemutatók szórakoztatták a nagyérdeműt.

Debrecen – Új református templom épül Debrecenben a Lencztelepen, melynek alapkövét szombaton rakta le Bölcskei Gusztáv püspök és Kósa Lajos polgármester ünnepélyes keretek között a Monostorpályi és a Cseresznye utcák sarkán található telken.

Debrecen – Immár hagyomány a Mihály-napi vásárban, hogy a terület egy-egy szeglete igazi, régi időket idéző vásári hangulattal telik meg.

Debrecen – Immár hatodik alkalommal rendeztek slambucfőző versenyt Debrecenben, a Homokkerti Közösségi Házban.

Újszentmargita – A felújított művelődési ház és a vadonatúj piac átadási ünnepségére összegyűlt a falu apraja-nagyja szombaton az újszentmargitai főtéren.

Debrecen – A három év körüli kissrác majd letépte a mamája karjáról a kardigánt, annyira szeretett volna közelebb kerülni a forgatag közepén sárkányt eregető fiatalemberhez, a mama azonban kitartóan vonszolta a gyereket; egyenesen a kézművesek utcája felé… – ez a fajta kettősség jellemezte idén is a Mihály-napi vásár közönségét.

Debrecen – Meghitt és ünnepélyes könyvbemutatón vettek részt közel kétszázan a Karácsony Sándor Pedagógiai Egyesület által rendezett összejövetelen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!