HAON Sziréna

2011.10.09. 16:02

Holló László–díj egy élet munkájáért

Nyíracsád (HBN) – Nuridsány Éva debreceni képzőművész október elején Nyíracsádon vehette át a több évtizedes munkásságáért odaítélt Holló László-díjat.

Nyíracsád (HBN) – Nuridsány Éva debreceni képzőművész október elején Nyíracsádon vehette át a több évtizedes munkásságáért odaítélt Holló László-díjat. A rangos elismerést dr. Újváry Zoltán emeritus professzor, a Holló László-díj Alapítvány kuratóriumának elnöke adta át a nyírségi település Malom Galériában rendezett kiállítás megnyitóján. A székelyföldi születésű, három évtizede Magyarországon élő és alkotó művésznő munkáival Erdélytől, Franciaországon át egészen Svédországig találkozhattak már a tárlatlátogatók, de a hazai és külföldi művésztelepeken sem ismeretlen a neve.

Nézze meg a képeket!

A Malom Galériában rendezett kiállítás megnyitójára összegyűlt népes közönséget Sándor Edit a művelődési ház igazgatója köszöntötte, majd Erdei Sándor költő, újságíró mutatta be Nuridsányí Éva művészi pályáját, méltatta akvarell, kollázs és tűzzománc technikával készült alkotásait. A kiállítás október végéig tekinthető meg a Malom Galériában.

 

Kedves Zilahi Enikő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!