HAON Sziréna

2011.12.26. 14:48

„Mondd csak, te mire vagy kiváncsi?"

Debrecen - Az internet adta lehetőségeket kihasználva kaphattak választ legkülönösebb kérdéseikre a Tankcsapda zenekar rajongói kedvenceiktől péntek délután.

Debrecen - Az internet adta lehetőségeket kihasználva kaphattak választ legkülönösebb kérdéseikre a Tankcsapda zenekar rajongói kedvenceiktől péntek délután. Lukács László, Molnár Levente „Cseresznye" és Fejes Tamás a Hajdú Online szerkesztőségében chat-en keresztül állt a kiváncsiak rendelkezésére, akiknek nagy része a 29-i, Főnix csarnokban rendezendő koncert, illetve a jövő évi tervek után érdeklődött. A három rocker ezzel kapcsolatban elmondta, hogy igen nagyszabású, vzuális effektekkel tarkított rendezvényben lesz része a közönségnek és számos régebbi, kevesebbet játszott dal is előkerül. A banda 2012-es esztendei tervei között pedig szerepel egy új album készítése, továbbá egy könyv megjelenése is várható, azonban – magukhoz híven – koncertekben és turnékban sem lesz hiány, habár pontos dátumokkal még nem tudtak szolgálni.

Festményt kap a zenekar

Emellett azonban számos különös, olykor személyes kérdés tettek fel nekik, melyekben szokásaikról és magánéletükről is faggatták a cívisvárosi zenészeket, s ezekkel nem egyszer komoly kihívás elé állították a banda tagjait, sőt egy művészi hajlamokkal megáldott rajongójuk egy róluk készült olajfestményt ajánlott fel számukra – a zenészek nem kis örömére.

Habár a közel másfél órás „beszélgetés" után egyértelmű ígéretet nem kaptunk egy közeljövőben esedékes ismétlésre, azonban Laciék is láthatóan jól szórakoztak, így nem lehetetlen, hogy újra ellátogatnak a szerkesztőségbe egy chat-délután erejéig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!