HAON Sziréna

2012.01.14. 11:58

Mi történt pénteken Hajdú-Bihar megyében?

Hajdú-Bihar - Nézze meg, mi történt pénteken Hajdú-Bihar megyében!

Hajdú-Bihar - Nézze meg, mi történt pénteken Hajdú-Bihar megyében!

Fél órával azután, hogy megpróbáltak kirabolni egy fiatal nőt a belvárosi Hal közben, ugyanolyan utcai támadás áldozata lett egy másik nő a pár száz méterre lévő Múzeum utcán – tudta meg a Napló a rendőrségtől.

Nagyvállalatok vezérigazgatóit, igazgatóit, a Debreceni Egyetem Agrár– és Gazdálkodástudományok Centrumának volt és jelenlegi vezetőit voltak jelen azon az évnyitó fogadáson pénteken, melyet az intézmény szervezett.

Az idei díszvendégnek választott Kecskeméttel közös, fontos  kulturális eseménynek nevezte Somogyi Béla alpolgármester pénteki sajtótájékoztatójukon a szombati város bált.

Pénteken délután tartották a DVSC Kézilabda Kft. taggyűlését, ahol az előzetes terveknek megfelelően Debrecen városa megvásárolta a Gellén András által birtokolt többségi tulajdonrésztó.

Fűnyíróelvszerűen, az ország valamennyi kormányhivatalából el kell küldeni a dolgozók 10 százalékát. Ez következik abból a határozatból, amelyet a költségvetési hiányterv tartása érdekében hoztak.

Tudja meg itt, hogy mely debreceni veszélyes csomópontok válhatnak biztonságosabbá a jövőben!

Közös fotózáson vesznek részt a jelentkezők a Playboy magazin, Playmate of the Year 2012 versenyének válogatásán, Debrecenben.

Hat fordulóval a befejezés előtt eldőlhet a jégkorong OB II-U23-as bajnokság sorsa.

A DVSC-Fórum az alsóházból menekülni akaró Dunaújváros otthonában lép pályára szombaton délután.

Debrecenben a hagyományokhoz híven ebben az évben is a báli szezon megnyitásaként tartják a város bálját január 14.-én.

Békessy Béla-emlékverseny néven felnőtt  párbajtőr- és tőrversenyt rendez a DHSE-PMD Vívóklub a hét végén.

Országos hírverés kerekedett a fűtetlen iskoláról. A Napló az olvasóktól kért segítséget, a Rotarytól pedig támogatást, hogy gyűjtés kezdeményezésével lendítsük előre a megoldáshoz vezető utat. Eredményeként 100 ezer forintot kap az iskola.

A Szegedi AK Boszorkányok ellen lép először pályára idén tétmeccsen a Mezei-Vill női csapata.

Ismét eltelt egy esztendő, újra keressük az elmúlt év legjobb hajdú-bihari sportolóit! Akárcsak a tavalyi esztendőben, ezúttal is hat kategóriában – felnőtt férfi és női sportoló, csapat, edző, utánpótlás férfi és női sportoló – voksolhatnak olvasóink a legjobbakra. Jelölje Ön is kedvenc sportolóját!

Az előző évek tapasztalatai alapján a nyugat-európai államok tanítási szünetei, illetve szabadságolási időszakaiban a haza- és visszautazó szerb, román, bolgár és török vendégmunkások egyidejű átutazásával kell számolni a hazai gyorsforgalmi úthálózaton.

A baleset körülményeinek tisztázása céljából a rendőrség kéri, hogy a két ismeretlen jármű vezetője jelentkezzen a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen.

Szolnokra látogat szombaton a debreceni NB1/A-s kosárcsapat.

Többször adtunk már arról hírt, hogy felújítják az ország egyik legforgalmasabb vasútvonalán a pályát, illetve az állomásokat korszerűsítik.

Timea bagaméri lány,a Debreceni Egyetem Vidékfejlesztési Agrármérnök Szakán elsőéves hallgató.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!