HAON Sziréna

2012.02.05. 17:13

Fedélzeti videó - így fest Debrecen a kiadós havazás után

<p style="text-align: left;">Debrecen - Pénteken megérkezett a korábban beharangozott kiadós havazás, amelynek köszönhetően Debrecen útjai hópaplan alá kerültek. Az AKSD állítása szerint folyamatosan dolgoznak a munkagépek, ám a közlekedés egyszerűen lesújtó. Nézze meg Ön is fedélzeti videónkat!

Debrecen - Pénteken megérkezett a korábban beharangozott kiadós havazás, amelynek köszönhetően Debrecen útjai hópaplan alá kerültek. Az AKSD állítása szerint folyamatosan dolgoznak a munkagépek, ám a közlekedés egyszerűen lesújtó. Nézze meg Ön is fedélzeti videónkat!Halszem optikás kameránkkal felszerelkezve indultunk a vasárnapi forgalomba, hogy bemutassuk, mi a helyzet Debrecen útjain. Utunkat a belváros felé vettük, majd a Kassai úton a Hódos Imre Rendezvénycsarnokig autóztunk. Ez a rövidke út is jól szemlélteti a hétfőn várható kaotikus közlekedési helyzetet. Kattintson a videónkért!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!