HAON Sziréna

2012.02.25. 17:02

Teltház a debreceni 3. Tesco FittArénán a Hódosban!

Debrecen - Február 25-én 600-an vettek részt a debreceni 3. Tesco FittArénán - a Hódos Imre Rendezvénycsarnok arénája megtelt a sportolni vágyókkal, betelt a létszámlimit. A legismertebb hazai fitnesz és aerobik prezenterek óráin lehetett hat órán keresztül mozogni.

Debrecen - Február 25-én 600-an vettek részt a debreceni 3. Tesco FittArénán - a Hódos Imre Rendezvénycsarnok arénája megtelt a sportolni vágyókkal, betelt a létszámlimit. A legismertebb hazai fitnesz és aerobik prezenterek óráin lehetett hat órán keresztül mozogni.Voltak táncos, erősítő gyakorlatokat sorakoztató és bokszolós órák is.

A napot Szentgyörgyi Romeo hatszoros aerobik világbajnok indította Kickboksszal, láthatatlan ugrókötelezéssel, ütésekkel és rúgásokkal. A 2011-es év férfi prezentere, Katus Attila néhány új mozdulatot hozott Debrecenbe alakformáló Best Body óráján. Varró Gyula táncos aerobik edzést tartott, a koreográfiát betanította a résztvevőknek.

Tatarek Rezső kemény bokszos óráján négy segítője a kezdőknek, a haladóknak és a kihívást keresőknek mutatta a különböző nehézségű gyakorlatokat. 2011 női prezentere, Rubint Réka és férje, Schobert Norbert egymásnak adták a stafétát az óra vezetésében, ötvözve a zsírégető edzést az alakreform órával. A fináléban Vieira Lívia igazi karneváli hangulatot teremtett a zumba segítségével.

A debreceni 3. Tesco FittAréna nem csak sportolásra adott változatos lehetőséget, hanem új eszközök, mozgástrendek kipróbálására is az Életmód Expón és a Fitnesz Parkban. A szünetekben is színes programok várták a résztvevőket, volt Strike Zine, BOSU és Freestyler bemutató is.

A rendezvénysorozathoz jótékonysági akció is kapcsolódik, a szervező BSI és a Tesco minden megvásárolt belépőjegy árából 160 forintot adományoz a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet javára.

Ezen a télen a budapesti mellett 6 vidéki helyszínen volt Tesco FittAréna. A BSI következő fitnesz eseménye a 6. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap lesz március 25-én Budapesten, a SYMA Csarnokban.

Bővebb információ: www.fittarena.hu/debrecen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!