HAON Sziréna

2012.03.26. 00:16

Egymás között a ritmusról Debrecenben

Debrecen - Huszonhetedik alkalommal rendezte meg a Bárdos Szimpóziumot, az ének-zene tanárok, szolfézstanárok és kórusvezetők szakmai találkozóját a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kara.

Debrecen - Huszonhetedik alkalommal rendezte meg a Bárdos Szimpóziumot, az ének-zene tanárok, szolfézstanárok és kórusvezetők szakmai találkozóját a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kara.A hét végi országos rendezvény előadásai és koncertjei a 150 éves Debreceni Zenedéhez, illetve a zeneoktatás egyik fontos részterületéhez, a ritmusképzés módszertani kérdéseihez kapcsolódtak. Szombaton este a kortárszenei hangversenyen előtt átadták a szimpózium alapítójának tiszteletére létrehozott Szesztay Zsolt Emlékdíjat, amelyet idén Náray Máté kóruskarnagy, a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karának hallgatója vehetett át.

 

Egymás között a ritmusról

Debrecen - Huszonhetedik alkalommal rendezte meg a Bárdos Szimpóziumot, az ének-zene tanárok, szolfézstanárok és kórusvezetők szakmai találkozóját a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kara. A hét végi országos rendezvény előadásai és koncertjei a 150 éves Debreceni Zenedéhez, illetve a zeneoktatás egyik fontos részterületéhez, a ritmusképzés módszertani kérdéseihez kapcsolódtak. Szombaton este a kortárszenei hangversenyen előtt átadták a szimpózium alapítójának tiszteletére létrehozott Szesztay Zsolt Emlékdíjat, amelyet idén Náray Máté kóruskarnagy, a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karának hallgatója vehetett át.Egymás között a ritmusról 

 

Debrecen - Huszonhetedik alkalommal rendezte meg a Bárdos Szimpóziumot, az ének-zene tanárok, szolfézstanárok és kórusvezetők szakmai találkozóját a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kara. A hét végi országos rendezvény előadásai és koncertjei a 150 éves Debreceni Zenedéhez, illetve a zeneoktatás egyik fontos részterületéhez, a ritmusképzés módszertani kérdéseihez kapcsolódtak. Szombaton este a kortárszenei hangversenyen előtt átadták a szimpózium alapítójának tiszteletére létrehozott Szesztay Zsolt Emlékdíjat, amelyet idén Náray Máté kóruskarnagy, a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karának hallgatója vehetett át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!