HAON Sziréna

2012.04.21. 19:30

Critical Mass a kerékpárosokért vasárnap Debrecenben

Debrecen - Ismét végig gördül a biciklis menet Debrecen legforgalmasabb útjain vasárnap 16 és 18 óra között. A szervezők ezzel egyfelől alternatívát szeretnénk nyújtani minden kipufogva közlekedő embernek, mert szerintük nincs olyan hogy környezetbarát autó.

Debrecen - Ismét végig gördül a biciklis menet Debrecen legforgalmasabb útjain vasárnap 16 és 18 óra között. A szervezők ezzel egyfelől alternatívát szeretnénk nyújtani minden kipufogva közlekedő embernek, mert szerintük nincs olyan hogy környezetbarát autó. Másrészt fel akarják hívni a figyelmet arra, hogy a kerékpár nem játékszer, hanem egy környezetkímélő, egészséget megőrző, hatékony közlekedési eszköz.

A menet útvonala: Békás-tó – Pallagi út – Nagyerdei körút (Klinikák felé) – Egyetem sugárút – Füredi út – Böszörményi út – Pesti u. – Nyugati u. – Erzsébet u.– Wesselényi u. – Hajnal u. – Kossuth u. – Kossuth tér. A felvonulás mintegy 9 kilométeres útszakaszon, rendőri, polgárőri és szervezői biztosítás mellett folyik egy forgalmi sáv elfoglalásával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!