HAON Sziréna

2012.04.09. 12:48

Mi történt húsvét vasárnap Hajdú-Bihar megyében?

Hajdú-Bihar - Nézze meg, mik történtek húsvét vasárnapján Hajdú-Bihar megyében!

Hajdú-Bihar - Nézze meg, mik történtek húsvét vasárnapján Hajdú-Bihar megyében!

Dunakeszin rendezték meg a KSI-kupa kerékpárversenyt, melyen szép debreceni sikerek születtek.

Amikor a második Warriors in Hell gála főmérkőzésének két résztvevője, Kálucz Martin és Zahari Vince elfoglalta helyét a ketrecben, Kovács Szabolcs, a Pitbullok csapatvezetője könnyekkel a szemében hagyta el a küzdőteret. Megfogadta, még egyszer nem engedi, hogy csapattársak mérkőzzenek meg egymással.

Nagyrábé Berettyóújfalutól és Püspökladánytól, a két kistérségi központból 20-20 kilométerre fekszik a Nagysárréten. A falu regionális rendezvényei révén országos hírnévre tett szert.

Sokan telefonáltak szerdán délután a Napló szerkesztőségbe, hogy megtudják mit tehetnének meglévő vagy épp csak most kezdődött allergiájuk tüneteinek enyhítéséért. Kérdéseikre dr. Kacsó Kornélia család- és homeopátiás orvos válaszolt.

Húsvéthétfőre virradóra fagyni fog, napközben pedig erős szél lesz – mondta az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa.

Átadták a Debreceni Egyetem sporttelepének új villanyvilágítását szombaton este.

Pocsajban húsvét első napján a baptista imaházban is közös imádkozást tartottak: délelőtt Csuhai József, a Baptista Roma Misszió koordinátora és Rézműves János pocsaji baptista vezető, délután Pesti József diakónus és Czakó István pásztor beszédét hallgatták a hívek.

Húsvét első napján, vasárnap ünnepi szentmisét tartottak Pocsajban a görögkatolikus templomban.

Már javában folynak az évad utolsó előadásainak próbái a Csokonai Színházban.

A május elsejétől benyújtható pályázat pótolja a szakképzési hozzájárulást.

Tavasszal sokan térnek vissza az utakra olyanok, akik télen kiestek a gyakorlatból.

A diszkontláncok a tavalyi esztendő abszolút nyertesei hazánkban.

Tavaszköszöntő kézműves foglalkozáson vehettek részt, megtekinthették a 3 kismalac és a farkasok című bábelőadást, valamint bábos játszóházban szórakozhattak az érdeklődők szombaton a debreceni Ifjúsági Házban, a Hepp Trupp családi bábszínház szervezésében.

Április 8-án ünnepelné hatvanadik születésnapját Garamvölgyi Lajos, a DVSC egykori sikeredzője, a Loki-szurkolók nagy kedvence. Garamvölgyi Lajost mindenki csak Garaként emlegette, futball iránti őszinte szeretete és rajongása, valamint közismert szerénysége révén mindig sikerült igazán emberközeli és barátságos hangulatot teremtenie magánéletében, öltözőben, kispadon, pályán és a szurkolók körében is.

Nézze meg a felszámolás alatt álló vállalkozásokat Hajdú-Bihar megyében!

“Talán nemcsak az időjárás olyan zord ezen a húsvéton, hanem sokan vannak, akik nem tudnak mit kezdeni ezzel az ünneppel, és ezt meg is fogalmazzák. Egy számomra ismeretlen személy a következő gondolatot fogalmazta meg, és tette fel az internetre: Tartok attól, ha most lenne a feltámadás, és Jézus meglátná, hogy mi megy itt, úgy visszafordulna, mint a huzat… Nem mintha a halál jobb lenne a mai viszonyoknál, de a tisztes távolságtartás nem hátrány a túléléshez – mondta Bölcskei Gusztáv református püspök vasárnap a Nagytemplomban rendezett ünnepi istentiszteleten.

A tavalyi teltházas Arénás koncert után 2012 tavaszán indult a Quimby új koncertsorozata.

Dombostanya autóval 15 kilométerre van Debrecentől. Busszal is annyira lenne, ha járna arra busz. Csakhogy nem jár. A helyieknek jó fél órát kell gyalogolniuk a Gáspár György kerti megállóig, ha busszal akarnak (például az orvoshoz) a városba utazni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!