HAON Sziréna

2012.04.30. 13:36

Testi és szellemi táplálékban bővelkedett az egészségnap Fülöpön

Fülöp - A helyi általános iskola egészségnapot rendezett a közelmúltban. Az Országos Mentőszolgálattól Lisovszki Csaba mentőtiszt a vérzésfajtákat és csillapításuk módját mutatta be a gyerekeknek.

Fülöp - A helyi általános iskola egészségnapot rendezett a közelmúltban. Az Országos Mentőszolgálattól Lisovszki Csaba mentőtiszt a vérzésfajtákat és csillapításuk módját mutatta be a gyerekeknek.Az ÁNTSZ egészségfejlesztője, Bakonszegi Zsuzsa a helyes táplálkozásról, az energiaitalok hatásáról és a rendszeres étkezés hasznosságáról, Nyíri Tamás fogtechnikus a helyes fogápolásról beszélt.

Szabó Attiláné egészségügyi dolgozó vércukrot mért, Ilyésné Kuprák Kornélia védőnő pedig vérnyomás-ellenőrzést tartott a vállalkozó kedvű diákok és felnőttek körében.

Az egészségnap keretében a fülöpi diákok almalevet, magvas kenyeret fogyaszthattak a szponzorok jóvoltából, továbbá készítettek sárgatúrót és tésztasalátát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!