HAON Sziréna

2012.05.21. 10:10

Állampolgársági eskütétel Komádiban

Komádi - Ötödik alkalommal szerveztek állampolgársági eskütételt Komádiban május elején. Az eskütételre nyolcan érkeztek Nagyváradról: Barabás Brigitta Erzsébet, Jari Gyula, Jari Mária, Jari Vanda Beáta, Kacsó Rajmund Norbert, Király Henriett, Puskás Karolina, valamint Belényesről Kincses Sándor.

Komádi - Ötödik alkalommal szerveztek állampolgársági eskütételt Komádiban május elején. Az eskütételre nyolcan érkeztek Nagyváradról: Barabás Brigitta Erzsébet, Jari Gyula, Jari Mária, Jari Vanda Beáta, Kacsó Rajmund Norbert, Király Henriett, Puskás Karolina, valamint Belényesről Kincses Sándor. Juhászné Orosz Csilla anyakönyvvezető üdvözölte az eskütételen megjelenteket, majd a Himnusz elhangzása után Tóth Ferenc, Komádi polgármestere köszöntötte – Vass Albert és Gyurkovics Tibor gyönyörű sorait idézve – az eskütevőket. A Nagyváradról és Belényesről érkezők – immár magyar állampolgárok – meghatódva vették át az állampolgárságról szóló okiratot és az ajándékot. – Nagyon nagy és felemelő pillanat ez az életükben – mondták -, hogy végre magyar állampolgárként szerepelnek és élhetnek. A polgármester invitálására szeretnék tartani a kapcsolatot a várossal, és ha idejük engedi, többször is ellátogatnak Komádiba – mondták. HBN-CSI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!