HAON Sziréna

2012.05.16. 10:26

Fogyatékkal élőket ismerhettek meg

Debrecen - Felsőoktatásban résztvevő hallgatók találkozhattak speciális szükségletekkel élő emberekkel azon az Esélyegyenlőségi napon, melyet szerdán rendezett meg a Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központja.

Debrecen - Felsőoktatásban résztvevő hallgatók találkozhattak speciális szükségletekkel élő emberekkel azon az Esélyegyenlőségi napon, melyet szerdán rendezett meg a Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központja. Az egyetem díszudvarán alapítványok képviseltették magukat. Az érdeklődők többek között láthatták az Immánuel Otthon kerekes székes táncát, majd megismerhették egy látássérült fiatal életét. Emellett részt vehettek a Sansz Alapítvány terápiás kutyák bemutatóján, illetve kipróbálhatták a Fehér Bot Alapítvány érzékenyítő játékait. A nap végén Borsy Ádám, a Csillag születik műsorból ismert tehetséges mozgássérült fiatalember lépett fel. Az immár negyedik alkalommal megrendezett program célja, hogy a fiatalokat közelebb hozzák a fogyatékkal élőkhöz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!