HAON Sziréna

2012.05.26. 13:04

Jégre vitte a gyerekeket a DEKOM

A Debreceni Egyetem különleges orvos mentőcsoportja, a DEKOM a városi családsegítő és gyermekjóléti központtal, az OTP Bank Karitatív Csoportjával közösen orvostanhallgatók és önkéntesek összefogásával a rászoruló családoknak szervezett felejthetetlen gyermeknapot Debrecenben és a környékbeli tanyaközségekben.

A Debreceni Egyetem különleges orvos mentőcsoportja, a DEKOM a városi családsegítő és gyermekjóléti központtal, az OTP Bank Karitatív Csoportjával közösen orvostanhallgatók és önkéntesek összefogásával a rászoruló családoknak szervezett felejthetetlen gyermeknapot Debrecenben és a környékbeli tanyaközségekben. Ennek egyik állomása volt szombaton délelőtt a jégcsarnokban a Jégvirágos Gyermeknap elnevezésű program, melyben a DEKOM mentőkutyáival és speciális felszereléseivel lehetett megismerkedni. A mentőcsoport tagjai jégre is vitték a gyerekeket, segítségükkel korcsolyázhattak a kicsik, akik jégtáncbemutatót is láthattak, és végül vehettek át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!