HAON Sziréna

2012.05.31. 08:38

Önkéntes útkarbantartás Pacon

Debrecen - Debrecen, Pac városrészi Csárda utca lakói megunták, hogy nem kapnak műutat. Egy lakos elmondása szerint a város régóta ígéri, hogy szilád aszfaltburkolatot készítenek az utcában, ám ez még mai napig várat magára.

Debrecen - Debrecen, Pac városrészi Csárda utca lakói megunták, hogy nem kapnak műutat. Egy lakos elmondása szerint a város régóta ígéri, hogy szilád aszfaltburkolatot készítenek az utcában, ám ez még mai napig várat magára. Nem maradtak tétlenek, összefogtak ismerősök, szomszédok és a tettlegesség mezejére léptek. Május 30-án délután elkezdték az elhasználódott földút kátyúzását, önerőből. Volt egy szomszéd, aki rendelkezett olyan géppel, ami alkalmas ilyesféle munkálatokra, mások pedig a fizikai erejüket hozták segítségül. Néhány óra munka után a förtelmes útszakasz kisimult, az autók végre járni tudnak, sőt ha szükséges a mentő, rendőrautó is be tud hajtani anélkül, hogy elakadna.

Batta Gergő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!