HAON Sziréna

2012.05.19. 21:15

Önkénteseket is vártak a hadisírgondozásra

Debrecen - Folytatódott szombaton a néhány hete elkezdődött sírkertgondozás a debreceni Honvédtemetőben. A Magyar Református Szeretetszolgálat „Szeretethíd” programjába illeszkedve ezúttal a cívisváros református középiskolás diákjai is részt vettek a munkában.

Debrecen - Folytatódott szombaton a néhány hete elkezdődött sírkertgondozás a debreceni Honvédtemetőben. A Magyar Református Szeretetszolgálat „Szeretethíd” programjába illeszkedve ezúttal a cívisváros református középiskolás diákjai is részt vettek a munkában. Az 5. Bocskai István Lövészdandár a közelmúltban írt alá együttműködési megállapodást a Tiszántúli Református Egyházkerülettel, aminek köszönhetően – a szaktárca Katonai Hagyományőrző és Hadisírgondozó Osztály támogatásával - május 19-én közös hadisír-gondozáson vettek részt a Bocskai dandár katonái, a tervek szerint szeptembertől honvéd középiskolaként működő Gábor Dénes Elektronikai Műszaki Szakközépiskola és Kollégium tanulói, valamint a debreceni református középiskolák diákjai. HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!